Üle on 41. suuruses kroomnahk säärikud, suuruseks on märgitud 41, tallad on metalltikkudega ning kummikannaga. Päris uued ei ole, talla all on kulumismärke aga üldine seisukord on mehka, kõik õmbulsed on kinni ja kuskile pragusid tekkinud ei ole.
Hinda soovin 20 raha, kontakti saab privaatsõnumiga.
M: Vene kraam (41nr saapad, raketika raud, nagaani kabuur)
- eestileegion
- Huviline
M: Vene kraam (41nr saapad, raketika raud, nagaani kabuur)
- Manused
-
- DSCN0013.jpg (128.59 KiB) Vaadatud 11726 korda
-
- DSCN0010.jpg (141.53 KiB) Vaadatud 11726 korda
-
- DSCN0009.JPG (97.25 KiB) Vaadatud 11726 korda
-
- DSCN0008.jpg (105.43 KiB) Vaadatud 11726 korda
-
- DSCN0002.jpg (165.47 KiB) Vaadatud 11726 korda
Viimati muutis eestileegion, E Dets 01, 2014 3:40 pm, muudetud 3 korda kokku.
- eestileegion
- Huviline
Re: M: Kroomnahast säärsaapad (nsvl, suurus 41)
Lisaks on üle veel üks nagaani kabuur, tegumoelt sõjaeelne aga templit klapilt ei tuvasta. Nahk on pehme ja kannatab painutamist, needid aga rauast ja kehvas seisus ning puhastusvarda kinnituse aas tuleks uus õmmelda aga äkki passib kellegi kratile ilusti. Kui kellelgi huvi peaks olema, siis andke märku ja ma mõtlen talle miski väärtuse või veel parem, vahetame millegi vastu.
- eestileegion
- Huviline
Re: M: Kroomnahast säärsaapad (nsvl, suurus 41), nagaani kab
Vene raketipüstoli raud, kestaheitja liigub ilusti, aastaks loen välja 1944. Roosteplekid pole sügavad, nokitsedes saab viisaka detaili. Parema külje kandi peal kerge defekt. Küsiks 35 raha.
- eestileegion
- Huviline
Re: M: Vene kraam (41nr saapad, raketika raud, nagaani kabu
Kabuur ja torujupp lännu.
Analoogseid saapaid pidin tükk aega sebima 80ndatel väeosa värava tagant, althõlma, kätte ma nad sain ja jalas teenisivad kaua.
- eestileegion
- Huviline
Oijah, ma olen üsna uus toodang ja seda aega õnneks või kahjuks pole näinud, aga enda mõõtu analoogseid saapaid ajasin siin vist mitu aastat taga. Maagiline number 46 oli vast sel ajal juba suht defka, praegu pole vaat et üldse saada. Seidla laadal taheti mu käest tutikate saabaste eest vist 150 eurot aga selline hind käib üle mõistuse. Veidi hiljem sain aga kaasfoorumlaselt vahetuse käigus esimesed õige suurusega jalga ning hiljem nende saabastega ühel laadal kooserdades nägin taaskord tutikaid minu mõõtu saapaid. Astusin ligi ja kurtsin muret, et mul juba tikud külgedelt paistavad ja müüa oli nii hea mees, et andis pea et niisama ära! Kogu selle pika protsessi käigus tekkis neid väiksemaid suuruseid mitu paari ning need ongi nüüd üle ja ootavad kandjat.
Ehhehee ja pirraki. Emotsioon on üks. Nagu nüüd, sedasi ka tollal. Eks mõnel neid võibolla isegi kastidekaupa nö. liikus aga kui veel tegija polnud siis pidid hangeldama ja aega kulus. Mõni muidugist leppis kirsavoiga, nö., aga need isendid justnimelt see sääre ülaosa kalle eest tahapoole lisaks seesmine valge kroomnahk
Mulle meeldisivad. See kellelt sain lisas et egas neil oma ohvedelgi tuli olla nö. järjekorras ja asjad liikusivad mitte just massiliselt.
Välja pidid teenima.
Küsimus targematele, kas oli veel paremaid ja uhkemaid säärikuid liikvel vene kroonus, ehk olivad Kremli valvajatel veel uhkemad...tõesti ei tea...Mudel kipun arvama et sama aga ehk tegija kvaliteedi osas oli erinevusi. Targemad kommenteerivad.
Ja kontsadele rauad alla, säästab kulumise eest talda ja hea sädet lüüa

Välja pidid teenima.
Küsimus targematele, kas oli veel paremaid ja uhkemaid säärikuid liikvel vene kroonus, ehk olivad Kremli valvajatel veel uhkemad...tõesti ei tea...Mudel kipun arvama et sama aga ehk tegija kvaliteedi osas oli erinevusi. Targemad kommenteerivad.
Ja kontsadele rauad alla, säästab kulumise eest talda ja hea sädet lüüa

- eestileegion
- Huviline
- eestileegion
- Huviline