Kuum detsember 2014
Kuum detsember 2014
VR III-1 Joseph Kopf , 585 kuld
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Re: Kuum detsember ...
Varajased jõulud
VÄGA ilus, palju õnne! 

- labidamees
- Veteran
Õnnitlused! 

+1labidamees kirjutas:Õnnitlused!
Wou.. väga ilus. Kui küsida võib, mis sellise märgi turuhind ka olla võib.
Raudristi VR III/1 kõrval on minu eilne saak muidugi täielik makulatuur aga näitan sellegipoolest (postitan ka natuke enneaegselt kuuma detsembri alla kui see teema juba avatud sai).
Õnnestus osta natuke Eesti lennuväe ajalugu - mitme sõjaväelenduri dokumentide komplektid, millest neli siia postitan.
Nelja hulgast Arnold Under on üks Vabadussõja aegsetest Eesti lennuväe rajajatest. Ajatelje teises otsas on Anatol Rebane, kes oli üks vähestest eestlastest, kes sõja lõpupäevil Focke Wulf 190 lahingutest osa võttis.
Peale paberite tuli veel umbes 300 fotot Eesti lennuväest perioodist ca. 1935 - 1941.
Õnnestus osta natuke Eesti lennuväe ajalugu - mitme sõjaväelenduri dokumentide komplektid, millest neli siia postitan.
Nelja hulgast Arnold Under on üks Vabadussõja aegsetest Eesti lennuväe rajajatest. Ajatelje teises otsas on Anatol Rebane, kes oli üks vähestest eestlastest, kes sõja lõpupäevil Focke Wulf 190 lahingutest osa võttis.
Peale paberite tuli veel umbes 300 fotot Eesti lennuväest perioodist ca. 1935 - 1941.
foorum.rindeleht.ee
Nojah, nüüd pead veel pisut rahakotti tuulutama.uscha kirjutas: Nelja hulgast Arnold Under on üks Vabadussõja aegsetest Eesti lennuväe rajajatest.
http://www.ecu.ee/index.php?y=243
Kust need asjad siis nii jupphaaval välja tulevad? Ühele medalid, teisele tunnistused.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Ilves sai tema märgid jah juba palju aastaid tagasi aga seda ma ei tea, kas need tulid samast allikast, kus kohast mina tema dokumendid sain. Võimalik, et ta sai juba varem jaole. Komplekt võiks kunagi loomulikult jälle koos olla aga sellise hinna eest märke ostma ei torma.
foorum.rindeleht.ee
Ehk keegi mäletab täpsemalt, aga aasta algul oli üks VR III/1 Tallinnas müügil hinnaga 20.000 eurot? Või küsiti enamgi veel?allar1 kirjutas:Wou.. väga ilus. Kui küsida võib, mis sellise märgi turuhind ka olla võib.
5223353
5223353
See oli VR I/1, küsiti üle 20 ja leidis ostja (ei ole kursis, mis hinnaga kokkuleppele saadi).
foorum.rindeleht.ee
Vabadusristi teemat veel... täna päeval õnnestus osta ühele koloneline kuulunud I liigi 3. järgu miniatuur. Peaks olema Tavasti töö.
Täna sain juurde 2tonni stugi erinevaid tükke,nüüd olemas umbes 5tonni erinevaid tükke sellele masinale,loodetavasti saab 5aasta jooksul masina sõitma.
Kui kellegil on pakkuda stugi või panzerite tükke,olen ostja,maksan hästi!!!

Pole tähelepanelikult jälginud taastamisteemasid, aga eeldan, et lisaks saadud tükkidele on olemas ka mingi suurem tükk, millele neid väikseid tükke külge pookida?aivar74 kirjutas:Täna sain juurde 2tonni stugi erinevaid tükke,nüüd olemas umbes 5tonni erinevaid tükke sellele masinale,loodetavasti saab 5aasta jooksul masina sõitma.
5223353
5223353
Kas saaks ka tagakülge näha?LoCo kirjutas:Vabadusristi teemat veel... täna päeval õnnestus osta ühele koloneline kuulunud I liigi 3. järgu miniatuur. Peaks olema Tavasti töö.