Kuum september 2014
Re: Kuum september ...
Septembri lõppu üks ilus komplekt Sakala Partisanide pataljoni allohvitseri kraemärke ja samale mehele kuulunud lindilõiked.
foorum.rindeleht.ee
Triibuga lindilõiked on ilmselt Anna ja Stanislavi ordenite 3. järgud aga mis medal on üleni punase lindilõikega 

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Kuna tegemist on allohvitserile kuulunud lindilõigetega siis ordenite lindid need olla ei saa, pigem on triibulised lindid Za Userdie medalite omad.
Sellise punase lindiga on mul üks Aleksander III mälestusmedal (1881 - 1894) aga eks seda kasutati ka mitmel teisel medalil.
Sellise punase lindiga on mul üks Aleksander III mälestusmedal (1881 - 1894) aga eks seda kasutati ka mitmel teisel medalil.
foorum.rindeleht.ee
Selge, need kaks on siis n-ö sõdurimedalid - üks Anna ja teine Stanislavi lindiga..
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
- Wiking-Estland
- Huviline
Punane on püha Aleksandri lint
Ordenina oleks seal küljes olnud püha Aleksander Nevski orden, medalina aga variante mitmeid.
II Maailmasõja ajal anti ja tänapäeval antakse ka välja sama nimega, aga ilma sõnata "püha" ordenit.
Ja nagu ma olen aru saanud, siis tänapäeval on kollane jutt keskel punasel lindil.
Ordenina oleks seal küljes olnud püha Aleksander Nevski orden, medalina aga variante mitmeid.
II Maailmasõja ajal anti ja tänapäeval antakse ka välja sama nimega, aga ilma sõnata "püha" ordenit.
Ja nagu ma olen aru saanud, siis tänapäeval on kollane jutt keskel punasel lindil.