Kuum juuni 2014
Re: Kuum juuni ...
Super! Kas nurgad on samast kohast pärit, kus tuli ka originaal/koopia alla postitatud JR200 mütsimärk? Ohvitseri nimi ka teada?
foorum.rindeleht.ee
OhhooSeenemikk kirjutas:Mulle kukkus selline leid sülle!

Nurgad pärinevad samast kohast. Samast pärineb ka märk.
Nime osas ei ole veel 100% kindel.
Nime osas ei ole veel 100% kindel.
-
- Huviline
sattus siis raske raha eest kätte selline Polizai kohvi kruus.nüüd kohe teine tunne hommikuti kohvi juua ja zeitungit lugeda ning sigarit mahvida.
-
- Huviline
kui kellelgi vedeleb sama embleemiga alustass üle,olen nõus ostma.
Kui ülapool näidatud SS lõkmed oleks ehtsad, oleks vaid super
Siiski aga mulle tundub neil mitmeid vasturääkivusi
, nagu ruunipoolsel võidunud servad kuid ruunidel "säravvalge tähekombinatsioon ", tärnipoolsel aga täiesti oksüdeerumatta painutatavad taganagad ning samuti "pimestavalt eredad kupud " ise,
,lihtsalt niimoodi nende vanutumine ajajooksul, natuurselt, pole realne
Midagi siin on , mida on kas ilustatud, või kujundatud "kaubanduslikumaks"

Siiski aga mulle tundub neil mitmeid vasturääkivusi

Midagi siin on , mida on kas ilustatud, või kujundatud "kaubanduslikumaks"
מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Et lõkmed ehtsad on, selles olen 100% kindel.
Nüüd on mul vaja ainult veenduda omanikus. Kahjuks on enamik neist, kes mind selles aidata saaks, juba manalas.
Aga olen omanikus 95% kindel!
Nüüd on mul vaja ainult veenduda omanikus. Kahjuks on enamik neist, kes mind selles aidata saaks, juba manalas.
Aga olen omanikus 95% kindel!
Lõkmete ehtsuses ei ole küll kahtlust!
Tegu on tegelikult BeVo reakoosseisu lõkmetega, mis on kohendatud ohvitseri omadeks. Ametlikult peaks ohvitseri kraenurga välgud olema tikitud hõbedase metallniidiga ja nurki ümbritsema paarimillimeetrise läbimõõduga hõbepeal, antud juhul on selle asemel kasutatud valget paela. Üks samasugune nurk on ka Leo Tammiksaare kollektsioonis ja nähtav SIIN teemas.
Tegu on tegelikult BeVo reakoosseisu lõkmetega, mis on kohendatud ohvitseri omadeks. Ametlikult peaks ohvitseri kraenurga välgud olema tikitud hõbedase metallniidiga ja nurki ümbritsema paarimillimeetrise läbimõõduga hõbepeal, antud juhul on selle asemel kasutatud valget paela. Üks samasugune nurk on ka Leo Tammiksaare kollektsioonis ja nähtav SIIN teemas.
foorum.rindeleht.ee
Lõpuks ometi sai ta valmis.Planeeritud aasta asemel läks kolm.

Vägev!aivar74 kirjutas:Lõpuks ometi sai ta valmis.Planeeritud aasta asemel läks kolm.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Tubli töö!
Uhke ratsu. Kas võimalik ka kuskil ihu silmaga näha?
- labidamees
- Veteran
Võimas!Paluks veel pilte igast vaatest.
Rohkem pilte saab siis kui saab ka militaarvarjandile sobiliku lisavarustuse külge.Vaja osta veel kuulipritsihoidik ja vannile presendist kate, paigaldada vanni etteotsa kohver,ning vanni taha küljele labidas,aga nende puudumine muidugi sõitmist ei sega.