Kuum veebruar 2014

Midagi virtuaalmuuseumi sarnast ...
Kasutaja avatar
Wiking-Estland
Huviline

Re: Kuum veebruar

Postitus Postitas Wiking-Estland »

Raudrist kirjutas:
Wiking-Estland kirjutas:Üks küsimus!
Kas seda Georgi IV on mõtet ka läikima lüüa? Nagu omal ajal CA-s sai plähhasid läikima lüüa mingi rohelise möksi ja sineli materjalist kaltsudega "Vremjat" vaadates? Kas on see hea mõte või olgu, nagu on?
Ma ütleks, et väga halb on see, et selline väga halb mõte üldse tulla sai :shock:
See mitte ainult ei tee risti hirmsamaks, vaid alandab ka hinda.

Mõte tuli sellest, et enamus neid riste, mida vene foorumites näinud olen, on sellised kenakesed ja läikivad:)
Kasutaja avatar
Wiking-Estland
Huviline

Postitus Postitas Wiking-Estland »

frits66 kirjutas:Mõtled pastakoid selline roheline kivi :) Mina jätaks kõik nagu on :wink:
Jah, pastagoi, tükk aega nuputasin, aga ei suutnud nime meenutada:)

Tänud kõigile soovituste eest!
Jätan nagu on.
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

Wiking-Estland kirjutas:
frits66 kirjutas:Mõtled pastakoid selline roheline kivi :) Mina jätaks kõik nagu on :wink:
Jah, pastagoi, tükk aega nuputasin, aga ei suutnud nime meenutada:)

Tänud kõigile soovituste eest!
Jätan nagu on.
Just. See roheline nn "pastagoi" on abrassiivne kraam - sa nühid küll asja läikima, kuid koos sellega
nühid ka osa ristist minema. Küll kaduvväikse osa, aga ikkagi. Ajaloo huvides ära seda tee :)
Raudrist
Veteran

Postitus Postitas Raudrist »

Wiking-Estland kirjutas:
Raudrist kirjutas:
Wiking-Estland kirjutas:Üks küsimus!
Kas seda Georgi IV on mõtet ka läikima lüüa? Nagu omal ajal CA-s sai plähhasid läikima lüüa mingi rohelise möksi ja sineli materjalist kaltsudega "Vremjat" vaadates? Kas on see hea mõte või olgu, nagu on?
Ma ütleks, et väga halb on see, et selline väga halb mõte üldse tulla sai :shock:
See mitte ainult ei tee risti hirmsamaks, vaid alandab ka hinda.

Mõte tuli sellest, et enamus neid riste, mida vene foorumites näinud olen, on sellised kenakesed ja läikivad:)
On väga suur vahe mündipaja läikel ja isetekitatul.
See on nagu vabrikuvärvi all olev versus isepintseldatud auto. Mõlemad läigivad.
Hõbedale tekkiv oksiid ainult väärtustab eset.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
Vasta

Mine “Kollektsioonid/Collections”