Tuvastada task
Tuvastada task
Ei osanud isegi perioodi valida!
Re: Tuvastada task
EW. 1930-ndate teine pool pakuks.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Küll proovisin templist aru saada, aga ei tule teist!
Muidu KL-i kotid olid sama kinnitusega, sestap mõtlesin isegi, et kodumaine äkki?
Kompasna ja Siimoni rahvas vorpis 1919. presendist padrunitaskuid, kas neist mingit pildimaterjali ka leidub?
Tehtud olla neid suures koguses.
Äkki need?
Muidu KL-i kotid olid sama kinnitusega, sestap mõtlesin isegi, et kodumaine äkki?
Kompasna ja Siimoni rahvas vorpis 1919. presendist padrunitaskuid, kas neist mingit pildimaterjali ka leidub?
Tehtud olla neid suures koguses.
Äkki need?
Ei usu, et sõjaaeg nii keerukaid taskuid tehti. Ja nood mis viimasel pildil see ei ole. Kinnitused on samasugused nagu 30-ndate teise poole KV presenttaskutel.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Ei, ei, kokku käivad ainult alumine jutt ja pilt.
Ma ei mõelnudki ülemisi nendeks möllida, seda näeb ju pimegi, et konstruktsioon ja kinnitus teine.
Ma ei mõelnudki ülemisi nendeks möllida, seda näeb ju pimegi, et konstruktsioon ja kinnitus teine.
Seda ma oma valetõlgendusese pähe korra mõtlesingi, et Sul reso nii nihu vai silmad ja meel enam üldse ei kanna.ivalO kirjutas:Ei, ei, kokku käivad ainult alumine jutt ja pilt.