EESTI DIVIISI ja IDAPATALJONIDE SÕRMUS

Osta, müü ja vaheta ...
Kiro
Kasutaja

Postitus Postitas Kiro »

kui piltidel tegemist kantud sõrmustega siis asi ok. Arvasin et uued selliste emaili kahjustustega juba :wink: . Kuld variandist olen ka ise huvitatud!
Kasutaja avatar
Hitler
Kasutaja

Postitus Postitas Hitler »

kui saaks siis tahaks ka mina kuld sõrmust :!:
Wiking

Postitus Postitas Wiking »

Ma uurin seda asja. Aga kanti neid hõbedast! Hõbe ikka eestlastele koguaeg püha olnud.
Kasutaja avatar
marksman
Kasutaja

Postitus Postitas marksman »

kas selline variant läheks käiku, et see diviisi märgiga sõrmus nii angu on, a ilma värvimata? või on see käsi sinna JUST värvitud? see erksinine (või on mul arvuti värv pees) ajab natuke närvi
ja surnupealuu sõdureist vaid tuul kord jutustab
Wiking

Need on si*ad pildid. Kuna praegu oma arvuti pees, tellisin uue ja ootan, millal kätte saan. Siis kui uue kätte saan, tõmban vana arvuti kõvakettalt ja otsin ka plaatidelt pildid, mis on sellest sõrmusest tehtud. Tegelikult on tegu maheda sinisega, mõõgaga käsi on ikka sisse pressitud. Aga saab ainult variante, mis emailiga. Kannatust härrased ja ilusam pilt tuleb. Need mõlemad pildid tegin suure valgustuslambi all ja on kõvasti kahjuks moondunud.

Siin ka juba üks parem pilt. See mõõgaga käsi on väga kena ja detailne, E tähte ümbritseb ka must emaili riba, et veel esile tuua, samuti osaliselt mõõgaga kätt. Email siis selline, et erksa valguse käes paistab läbi, tuues esile mõõgaga käe nurgad.Väga kena asi!
Pilt
Kasutaja avatar
marksman
Kasutaja

Postitus Postitas marksman »

põhimõtteliselt võid sis minuga arvestada
ja surnupealuu sõdureist vaid tuul kord jutustab
Wiking

Pilt

Kel soovi hõigake privas, panen soovijad kokku ja teeb ära. Pärast enam ükshaaval tegema ei hakka!
Kiro
Kasutaja

Postitus Postitas Kiro »

Teine sõrmus ka päris ahvatlev :) Paneb mõtlema ,et võta või mõlemad :lol:
Wiking

Hehhee, no mõtle asi läbi ja hõika :wink:
jäger
Kasutaja

Postitus Postitas jäger »

tean siin möndasi vendasi,kes ei ole absoluutselt rahul sörmustega.ära on kukkunud vapid.lagunevad sörmuste ühendused, sörmed muutuvad sörmuste alt rohelisteks.
Wiking

Tea aga edasi!!! Ei tea jah, miks mul selliseid kogemusi pole! Eks vingujaid leidub ikka, kahjuks aga vähe, neid, kes teevad!
Kiro
Kasutaja

Postitus Postitas Kiro »

jäger kirjutas:tean siin möndasi vendasi,kes ei ole absoluutselt rahul sörmustega.ära on kukkunud vapid.lagunevad sörmuste ühendused, sörmed muutuvad sörmuste alt rohelisteks.
No ise sain enda oma just kätte ja vägagi korralik töö on :roll: nagu viimastelt piltidelt näha siis sellised nad just ongi. Kvaliteet tundub olema vägagi korralik ja nurisemiseks pole põhjust. Ise soovitan küll kõigile :roll: ei ole mõtet kellelgi karta ,et mingit saasta tehakse teile. :)

Parimat soovides Kiro
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”