Tuvastamiseks
Re: tuvastamiseks
Lisan lähivõtteid ostast varastatud tänapäevase ja minu tuvastamisel olevast. Matriitsid on igal juhul erinevad mis ei tähenda muidugi seda,et tänapäeval ühe matriitsiga kõik valmistatud on. Mis puutub mutrisse siis Tavasti oma sobib keermelt ideaalselt. Kahjuks tänapäevast mutrit proovimiseks ei ole.
Tänud! Asi järjest segasemaks läheb
Nüüd on meil siis neli erinevat koos LoCo oma on selgelt ümaram nagu mul olemasolev Sk ja keskkujund ka võrreldes teistega erinev. Kui vaadata mõõga käepidemeid siis ka erinevad ja minu omal takkatipuks email rohkem lillakassinine.

Tõnu omal on A mõlema "haru" keskel täpikesed, teistel ma seda ei näe.
Jah. Tuleb tõdeda,et minu oma kaasaegsega kõige sarnasem või on tõesti kätte sattunud äärmiselt haruldane Leningradi koopia
Äsja just teematanud ühe tuttavaga kes ka suht pädev, teadis öelda ,et Tavasti seibmutril oli muidugi teine keere mis ei sobi koopiaga ja ei tohiks sobida ka tänapäevasega. Minu omaga aga sobib. No ei tea 

vaataks nüüd veel üht aspekti - mis värvi metallist rist on. Mulle tundub pildi järgi, et Tõnu oma on hõbedane sellal kui ülejäänud kaks on kullatud. Mul endal on (kaasaegse) esimese seeria seeria märk aastast 1998, mille kvaliteet on nigel ja kandmise tulemusel võttis ta punaka varjundi aga mitte kullatu moe. Märkide kvaliteet olevat küll vahepeal tõusnud, aga värv sama. Mina pole näinud ühtegi EW aegset, mis ei oleks vähemalt mõningate kullatise jälgedega.
B.
B.
Märk ise on valgest metallist ja üle kas lakitud,et saavutada kuldne varjund. Sk originaal EW aegne on mul sarnase varjundiga kuid mitte nii palju kulunud. LoCo omal tundub keskosa AK suisa punasest vasest olema?Ben kirjutas:vaataks nüüd veel üht aspekti - mis värvi metallist rist on. Mulle tundub pildi järgi, et Tõnu oma on hõbedane sellal kui ülejäänud kaks on kullatud. Mul endal on (kaasaegse) esimese seeria seeria märk aastast 1998, mille kvaliteet on nigel ja kandmise tulemusel võttis ta punaka varjundi aga mitte kullatu moe. Märkide kvaliteet olevat küll vahepeal tõusnud, aga värv sama. Mina pole näinud ühtegi EW aegset, mis ei oleks vähemalt mõningate kullatise jälgedega.
B.
Aga viruta oma märgi pilt ka siia üles ehk saame veel asja segasemaks 

otsin kodus üles, olen selle sahtlisse ära pannud. AK on lahkunud ka.
Keere pole millegi näitaja. Ilmselgelt on tegu kaasajal valmistatud varase märgiga. Miks? Sest varased märgid on emaileerimise kopeerimise võimetuse tunnusena teise kujuga kui kopeeritavad.Äsja just teematanud ühe tuttavaga kes ka suht pädev, teadis öelda ,et Tavasti seibmutril oli muidugi teine keere mis ei sobi koopiaga ja ei tohiks sobida ka tänapäevasega.
Kirjutasin meelega raskestiseeditavalt

Loomulikult võin ka eksida ja tuhat vabandust kui õnnelikule omanikule meelehärmi valmistasin...
terv
õ
Ei valmista meelehärmi midagi, otse vastupidi! Kui kuidagi asjasse selgus tuleb siis igati hariv mitte ainult minule vaid üsna suurele hulgale foorumikaaslastele. Kõik tähelepanekud ja kogemustele põhinevad arvamused ja tähelepanekud on teretulnud.õpetaja kirjutas:Keere pole millegi näitaja. Ilmselgelt on tegu kaasajal valmistatud varase märgiga. Miks? Sest varased märgid on emaileerimise kopeerimise võimetuse tunnusena teise kujuga kui kopeeritavad.Äsja just teematanud ühe tuttavaga kes ka suht pädev, teadis öelda ,et Tavasti seibmutril oli muidugi teine keere mis ei sobi koopiaga ja ei tohiks sobida ka tänapäevasega.
Kirjutasin meelega raskestiseeditavalt, siis jääb meelde. Lihtsalt selline pisiasi, tehniline nüanss, mida toonased meistrid mitte just sageli ei avalda. Taasiseseisvumise järel märke küll emaileeriti, kuid emaili iseärasuste tõttu ei suudetud/tahetud kumeraid märke eriti teha.
Loomulikult võin ka eksida ja tuhat vabandust kui õnnelikule omanikule meelehärmi valmistasin...
terv
õ
Muideks just panin tähele ka nüansi,et sinise tausta sisenurgad on minu omal teravad aga uscha ja LoCo omadel ümarad ja raam kitsam
Mida võiks tähendada 1RM-l peale kleebitud mark 1,20 ja teine 500 ?
- Manused
-
- 1095049_545498405516551_1650991915_n.jpg (41.06 KiB) Vaadatud 11456 korda
Pööra rahatähe teine külg ja võimalik, et vastus on seal... Vahest on raha lihtsalt parandatud... et päris katki ei rebeneks.
terv
õ
terv
õ
Ei pääse mõnda aega oma rahapatakale ligi kuid minule küll ei hakanud silma mingisugust raha parandust. Kui mõne nädala pärast selle pilguga hoolega üle olen vaadand siis oskan kindlalt vastata.õpetaja kirjutas:Pööra rahatähe teine külg ja võimalik, et vastus on seal... Vahest on raha lihtsalt parandatud... et päris katki ei rebeneks.
terv
õ