Kuum oktoober 2013
Re: kuum oktoober
Viimati muutis Johannes, K Okt 16, 2013 10:53 pm, muudetud 1 kord kokku.
KL-käiselintide tikitud vapid, vaata aga ringi, ehk leiad lindid ka kusagilt?
Ja muidugi tore, et juba teised pagunid ja paaris mõlemad.
Ja muidugi tore, et juba teised pagunid ja paaris mõlemad.
Ronijate jaoskonnas tegutses EW ajal. Kui teenis, siis juba nõukogude ajal.Johannes kirjutas:Tuletõrje pagunid. Mees teenis Pärnus .
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- labidamees
- Veteran
Selline kleepimisraamat.Siis tegu sigaretipakkides kaasas olnud kaartidega.On kellegil aimu,millise margiga need pildid kaasas käisid?
Minu arust väga kihvt / suht terviklik soomepoisi sõjamedalite komplekt - lugesin pildilt kokku 7 soome medalit + 1 eesti oma...
Mina paigutaks selle satsi sobiva raami sisse sobivas tooni sametriide peale ja ühes kavaleri pildiga (võibolla leidub ka mõni sobiv dokument)

Muidugi, kui vanaisa üldse oli soomepoiss - et vanuse poolest (piiri peal) veel ju sobiks aga komplektis olev Talvesõja medal tekitab küsimusi - vaevalt sellega 1926.a sündinud eestlast autasustati

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Jah minu jaoks tekitab küsimusi ka sojeluskunta (soome kaitseliit) sinine rist ? Kuid kõik on võimalik teoreetiliseltBorja kirjutas:Minu arust väga kihvt / suht terviklik soomepoisi sõjamedalite komplekt - lugesin pildilt kokku 7 soome medalit + 1 eesti oma...
Mina paigutaks selle satsi sobiva raami sisse sobivas tooni sametriide peale ja ühes kavaleri pildiga (võibolla leidub ka mõni sobiv dokument)
Muidugi, kui vanaisa üldse oli soomepoiss - et vanuse poolest (piiri peal) veel ju sobiks aga komplektis olev Talvesõja medal tekitab küsimusi - vaevalt sellega 1926.a sündinud eestlast autasustati

Ülevalt teine - mis tääk see selline on?tonu kirjutas:nipet-näpet ikka sain ja + mis pildile ei jäänud
British WW2 No4 MkII Enfield Spike Bayonetfunker kirjutas:Ülevalt teine - mis tääk see selline on?tonu kirjutas:nipet-näpet ikka sain ja + mis pildile ei jäänud
Tänud. Huvitav süstlanõela kujuline ots. Huvitav, kas sellise otsaga tääke on veel?tonu kirjutas: British WW2 No4 MkII Enfield Spike Bayonet
Borja, me ekspert kindlasti teab?
See brittide laudanaela moodi ork on suht ainulaadne tääk tõesti ja teisi sarnaseid ei meenugifunker kirjutas:Tänud. Huvitav süstlanõela kujuline ots. Huvitav, kas sellise otsaga tääke on veel?tonu kirjutas: British WW2 No4 MkII Enfield Spike Bayonet
Borja, me ekspert kindlasti teab?

Samas on tegu vägagi levinud isediga, kuna tegemist on ju brittide 2.ilmasõja-aegse põhilise sõjapüssi - SMLE karabiini täägiga.
Samast täägist tehti hiljem ka noateraga variant - panen pildi juurde:
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
See mosina ork on ka väheke huvitavam kui varem näinud. Eks homme panen detailsemad fotod. Iseenesest ma ei oskagi kuidagi seostada seda kohta kuidagi leitutud kiirühendusega täägi ja ajalooga?
Tänud. Igaksjuhuks küsin üle - ega Tõnu pilt ei peta - kas täägi otsas on süstlanõelale omane süvend võiBorja kirjutas: See brittide laudanaela moodi ork on suht ainulaadne tääk tõesti ja teisi sarnaseid ei meenugi![]()
on ots otse teravaks lastud?