Kohtukull rapib Saaremaa Sõjavara muuseumi asutajat
Kohtukull rapib Saaremaa Sõjavara muuseumi asutajat
http://www.saartehaal.ee/2013/10/23/koh ... relvakoguj
ale-karmi-karistuse/
Kutsun üles Joeli toetama.
Rekvisiidid:
Saaja: MTÜ Saaremaa Sõjavara Selts
Arve nr: 332501480004 Danske Pank
Selgitus: “Joeli toetuseks”
Muuseumi koduleht: http://sojavaramuuseum.ee/
Palun jagage ka Koit Kelderi samateemalist postitust FB-s:
https://www.facebook.com/koit.kelder/po ... 7671235508
Sõjavara muuseumi video:
http://www.youtube.com/watch?v=e0k8nB3BNTU
ale-karmi-karistuse/
Rekvisiidid:
Saaja: MTÜ Saaremaa Sõjavara Selts
Arve nr: 332501480004 Danske Pank
Selgitus: “Joeli toetuseks”
Muuseumi koduleht: http://sojavaramuuseum.ee/
Palun jagage ka Koit Kelderi samateemalist postitust FB-s:
https://www.facebook.com/koit.kelder/po ... 7671235508
Sõjavara muuseumi video:
http://www.youtube.com/watch?v=e0k8nB3BNTU
Re: Kohtukull rapib Saaremaa Sõjavara muuseumi asutajat
Konfiskeeritud relvad määrati hävitamisele. Seda, kas tegemist võib olla ajaloolise väärtusega relvadega, kohus ei arutanud. “Kui leidub huvitatud osapool, võivad nad taotleda ekspertiisi,” soovitas Pedassaar.
Kuigi Nõukasel oli olemas avalik kollektsioneerimisluba, leidsid kaitsepolitseinikud hoonest suures koguses arvel mitte olevaid tulirelvi, nende osi ja lõhkeainet.
“Relvi ja nende osasid peab käima arvele võtmas Kuressaare politseijaoskonnas,” selgitas Nõukas. Iga operatsiooni eest tuleb maksta riigilõivu. Nii need relvad tal kapinurka kogunesid.
Sõjaga seotu kogumisel sattus sekka ka asju, mis lõhkeainet sisaldasid. Kuid nende päästeametile loovutamisel oleks tulnud selgitada, miks lõhkekehad algsest asukohast teisaldatud on. Kui relvad olid kindlalt hoidlas luku taga, siis ahjus tule süütamiseks kasutatud trotüüli sealsamas ahju kõrval plastikkanistris hoidmist peab Joel Nõukas nüüd tõeliseks rumaluseks.
Kogu kaastunde juures jääb faktide valguses segaseks, miks peaksin annetusega toetama ilmselget seaduserikkumist?
Kuigi Nõukasel oli olemas avalik kollektsioneerimisluba, leidsid kaitsepolitseinikud hoonest suures koguses arvel mitte olevaid tulirelvi, nende osi ja lõhkeainet.
“Relvi ja nende osasid peab käima arvele võtmas Kuressaare politseijaoskonnas,” selgitas Nõukas. Iga operatsiooni eest tuleb maksta riigilõivu. Nii need relvad tal kapinurka kogunesid.
Sõjaga seotu kogumisel sattus sekka ka asju, mis lõhkeainet sisaldasid. Kuid nende päästeametile loovutamisel oleks tulnud selgitada, miks lõhkekehad algsest asukohast teisaldatud on. Kui relvad olid kindlalt hoidlas luku taga, siis ahjus tule süütamiseks kasutatud trotüüli sealsamas ahju kõrval plastikkanistris hoidmist peab Joel Nõukas nüüd tõeliseks rumaluseks.
Kogu kaastunde juures jääb faktide valguses segaseks, miks peaksin annetusega toetama ilmselget seaduserikkumist?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
-
- Huviline
Mulle jällegi jääb kogu faktide valguses selgusetuks,miks näiteks Interpoli poolt tagaotsitavast tehakse kaitseministri nõunik.
Kole lugu juhtus jah Joeliga.Ilmselt tahtis riiki kukutada või veel koledamaid asju teha.
Väga positiivne on see,et sõjaajalugu nüüd kenasti rauahunti tahetakse ajada.
Aga ega valitsevatel,endistel kommunistidel( on ka praegu punaparteis,sest välja ju keegi astunud ei ole) polegi mingit lugupidamist ajaloost.
Joel üldse lollisti tegi,et ajaloopärandit talletama hakkas.Nüüd häda kaelas.
Oleks pannud Rakvere viljasalve vilja tuuri,möödaminnes 10 milli dollareid ära kaotanud ja VEB fondi rahad peale selle oleks jokk olnud.Elamislubasid oleks võinud ka müüa jne.Oleks õige mees olnud.Ehk oleks riigikogusse pandud või koguni ministriks.
Kole lugu juhtus jah Joeliga.Ilmselt tahtis riiki kukutada või veel koledamaid asju teha.
Väga positiivne on see,et sõjaajalugu nüüd kenasti rauahunti tahetakse ajada.
Aga ega valitsevatel,endistel kommunistidel( on ka praegu punaparteis,sest välja ju keegi astunud ei ole) polegi mingit lugupidamist ajaloost.
Joel üldse lollisti tegi,et ajaloopärandit talletama hakkas.Nüüd häda kaelas.
Oleks pannud Rakvere viljasalve vilja tuuri,möödaminnes 10 milli dollareid ära kaotanud ja VEB fondi rahad peale selle oleks jokk olnud.Elamislubasid oleks võinud ka müüa jne.Oleks õige mees olnud.Ehk oleks riigikogusse pandud või koguni ministriks.
Hall, ära ohi, kellelegi pole liiga tehtud ja tulenuiad, mis seda väärivad, saadakse ka muuseumile tagasi, kui vähegi veab. Või tuleks pidada teenelisteks pärandihoidjateks-rahvuskangelasteks kõiki neid mehi, keda iga aasta vahele võetakse arusaamatute koguste relvade ja lõhkeainega? Sõle uulitsa jorss, kes pliidi peal mürsku keetis, on vast päris pühak? Ringmaast pole üldse mõtet rääkida, ajas õiget Eesti asja...
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
-
- Huviline
Ei ohi.Tulenuiad saadakse tagasi jah -kui vähegi veab,mis omakorda sõltub täiesti ametnikest.Ja igaüks neist tõlgendab seda tagasisaamist nii nagu ta seda tahab või seadusest aru saab.Nii paraku on,jäägem siis lootma,et äkki veab.
Igasugused Sõle tänava jorsid ja Ringmaa on väga äärmuslikud näited.Neil olid hoopis teised eesmärgid,mis olid kultuuripärandist ja ajaloost väga kauged.
On fakt,et tänu Joelile on nüüd üks,kenake hulk militaarvara päästetud ja kõigile kenasti vaatamiseks.
Väga kummaline on võrrelda Ringmaad ja Sõle tänava meest Joeliga.Onju kummaline?.Aga,kui nii meeldib,olgu pealegi.
Mina leian,et see neli aastat on ikka palju küll ja sundraha samuti.Aga eks ole ju kultuuripärandi aasta ja kogujaid tulebki selle raames tunnustada.
Igasugused Sõle tänava jorsid ja Ringmaa on väga äärmuslikud näited.Neil olid hoopis teised eesmärgid,mis olid kultuuripärandist ja ajaloost väga kauged.
On fakt,et tänu Joelile on nüüd üks,kenake hulk militaarvara päästetud ja kõigile kenasti vaatamiseks.
Väga kummaline on võrrelda Ringmaad ja Sõle tänava meest Joeliga.Onju kummaline?.Aga,kui nii meeldib,olgu pealegi.
Mina leian,et see neli aastat on ikka palju küll ja sundraha samuti.Aga eks ole ju kultuuripärandi aasta ja kogujaid tulebki selle raames tunnustada.
Juura, mis su üleskutse ja selle toetuse eesmärk täpsemalt on - kas edasikaebamiseks vajaliku juristi raha kogumiseksjuura kirjutas:http://www.saartehaal.ee/2013/10/23/koh ... relvakoguj
ale-karmi-karistuse/
või selleks, et Joel saaks lihtsalt trahvi ära maksta?
-
- Huviline
Kokkuleppemenetlust ei saa edasi kaevata. Pigem ikka muudeks makseteks,mida päris parajalt kaela keerati.See muide pole karistus.Karistus on see neljakas tingimisi.
-
- Huviline
Oskab keegi seletada,mis ekspertiisi neile relvadele veel taotleda tuleb?.Krim.asja käigus on ju kõik ekspertiisid EKEI-s tehtud.Ja see instants on siin riigis see kelle otsus on lõplik.Joel on selle ekspertiisi ka kenasti kinni maksnud.
Või on vajalik veel eraldi ekspertiisi ajalooväärtuse kohta?.
Kuna kohus määras relvad hävitamisele siis teisiti talitada ei saa.On vist nii?.Juhul muidugi,kui kohus oma otsust ei tühista.
Või on vajalik veel eraldi ekspertiisi ajalooväärtuse kohta?.
Kuna kohus määras relvad hävitamisele siis teisiti talitada ei saa.On vist nii?.Juhul muidugi,kui kohus oma otsust ei tühista.
Olen (omast arust) ka nii keskmist sorti militaarantiigi fänn aga antud keissi puhul leili siiski ei läheks
Kas HALL KARDINAL seletaks ausale raffale ära, mis krd seos on antiiksete relvade kogumisel ning lõhkeaine/lõhkevahendite ebaseaduslikul omamisel
Kas seesamune KARDINAL seletaks ausale raffale ka ära, mida pekki peaks üks antiigikoguja üldse mingite fucking kanepikasvatajatega semutsema - kes pealegi esimestena tema peale kitse panema hakkavad
Et sõjaajalugu sõjaajalooks aga neid mõttetuid krokodillipisaraid ei ole ka mõtet siin nõristada

Kas HALL KARDINAL seletaks ausale raffale ära, mis krd seos on antiiksete relvade kogumisel ning lõhkeaine/lõhkevahendite ebaseaduslikul omamisel

Kas seesamune KARDINAL seletaks ausale raffale ka ära, mida pekki peaks üks antiigikoguja üldse mingite fucking kanepikasvatajatega semutsema - kes pealegi esimestena tema peale kitse panema hakkavad

Et sõjaajalugu sõjaajalooks aga neid mõttetuid krokodillipisaraid ei ole ka mõtet siin nõristada

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
-
- Huviline
Ma nagu oma arust räägin ekspertiisist.Igasugused seosed millega iganes kuuluvad uurimisorganite pädevusse.
Ja ausat rahvast ei ole olemas.Kes kord on maanteel kiirust ületanud on ebaaus.On ju nii.Ja igaüks on.Mina ka olen.Julgen tunnistada.
Niipalju siis põgusalt aususest ja seadusekuulekusest
.
Kas Sa väidad,et mingi semutsemine oli kanepikasvatajatega?.Kui ma ostan Sinu käest ( või varastan,või niisama väidan),et sain Sinu käest täägi millega kellegi kasti torkasin ,kas siis olen Sinu semu?.
Kitsed muidugi on omaette teema ja see läheks juba teemast välja.Seega ei hakka seda teemat lahkama,
Mina ei vala mingeid krokodillipisaraid.Pole ka põhjust.
Räägin lihtsalt ekspertiiside vajalikkusest.Aga millest selline vaenulikkus ja hüsteeria?.Magate siis paremini,kui terve see Sõjavara selts rauahundist läbi lükatakse?.Lakkuge seda nelja tähega organi p....t edasi!
Ma oma lolli peaga mõtlesin,et siin saab teemat analüüsida.Vaat,kui valesti võib vahel mõelda
Ja ausat rahvast ei ole olemas.Kes kord on maanteel kiirust ületanud on ebaaus.On ju nii.Ja igaüks on.Mina ka olen.Julgen tunnistada.
Niipalju siis põgusalt aususest ja seadusekuulekusest

Kas Sa väidad,et mingi semutsemine oli kanepikasvatajatega?.Kui ma ostan Sinu käest ( või varastan,või niisama väidan),et sain Sinu käest täägi millega kellegi kasti torkasin ,kas siis olen Sinu semu?.
Kitsed muidugi on omaette teema ja see läheks juba teemast välja.Seega ei hakka seda teemat lahkama,
Mina ei vala mingeid krokodillipisaraid.Pole ka põhjust.
Räägin lihtsalt ekspertiiside vajalikkusest.Aga millest selline vaenulikkus ja hüsteeria?.Magate siis paremini,kui terve see Sõjavara selts rauahundist läbi lükatakse?.Lakkuge seda nelja tähega organi p....t edasi!
Ma oma lolli peaga mõtlesin,et siin saab teemat analüüsida.Vaat,kui valesti võib vahel mõelda

-
- Huviline
Tean ühte väga autoriteetset täägikogujat.Kasutab teine sellist skeemi,et USA oksjonitelt ostetud täägid laseb soome saata.Sealt toob need siia.Ei tea miks?.Aususest
.

Ei noh, sa Kardinal paugutad ikka väga raske moonaga! Ma tõlgendan su seisukohti nii, et ebaseadusliku lõhkeaine konfiskeerimine on löök Eesti sõjaajaloole allapoole põlvi ja et sellise ilmavaatega mittenõustumine on Organi ees pugemine. Õiged mehed, tõsised ajaloolased ja teised rahvuskangelased teevadki teadlikult asju, mida seadus ei tolereeri. Ja seda jura, nagu oleks konfiskeeritud tukid juba atradeks taotud, levitad just sina. Jääb mulje, et see on su soovunelm, siis oleks riigi ja tema lolli seadusandluse kirumiseks veel enam põhjust. Minu silmis need argumendid pole, teadlikult seaduse (ma ei pea silmas parkimistrahvi või muud säärast olmejama) rikkumine ei muutu antud kontekstis isamaaliseks märterluseks isegi purjus peaga.
Aga no ma usun, et oleme siin oma vastandlikud arusaamad antud juhtumist piisavalt läbi nämmutanud, võib-olla eksisteerib veel mingi nn. "kolmas tee", ma ei tea. Isiklikuks minna ei tahaks, solvata ka sind mitte, siuke see elu on- kellele ema, kellele tütar.
Aga no ma usun, et oleme siin oma vastandlikud arusaamad antud juhtumist piisavalt läbi nämmutanud, võib-olla eksisteerib veel mingi nn. "kolmas tee", ma ei tea. Isiklikuks minna ei tahaks, solvata ka sind mitte, siuke see elu on- kellele ema, kellele tütar.
Et mis kolmandamat teed siin ikka leida - mündil ongi vaid kaks poolt. Ühel pool on elementaarne seadusekuulekus (kiiruseületamine siin rolli ei mängi) ja teisel pool on näit sellised politseinikke ründavad Viljandi kalkarid, kes pronksiöö märatsejatega võidu oma riigi organite peale tatti pritsivad...
Lugisin seda HALLI KARDINALi hingepurset veelkord, lugisin ülevalt alla ja alt üles aga ikka s...gi targemaks ei saand - et mis krd seksuaalne seos on ikka antiikrelvade pühal päästmisel ja lõhkeainete + lõhkevahendite ebaseaduslikul hoidmisel
Lugisin seda HALLI KARDINALi hingepurset veelkord, lugisin ülevalt alla ja alt üles aga ikka s...gi targemaks ei saand - et mis krd seksuaalne seos on ikka antiikrelvade pühal päästmisel ja lõhkeainete + lõhkevahendite ebaseaduslikul hoidmisel

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Borja , ei maksa asjadest järeldusi teha ainult ajalehe artikli põhjal . Võid alati muuseumist läbi astuda ja täpsemat infot toimunust saada . Oled Sa Borja täiesti kindel et hea tahtmise juures ei ole Sinu kollektsioonist võimalik leida keelatud esemeid ? Juba Sinu tekstide allkiri on küllaltki intrigeeriv et otsid tsiviilkäibes keealatud relva ( Arsenali tääk ) . Ühe huvialaga tegelejad võiksid ikka omavahel sõbralikumad olla , mitte aga avalikus foorumis sõnasõda pidada .
- Wiking-Estland
- Huviline
Ruussergiga 100% nõus!