Kuum oktoober 2013
-
- Huviline
Kuum oktoober 2013
saadud siis ennesõja aegse made in switzerland matkakomplekt, mis töötab sama moodi nagu on saksa esbit tablettidega, antud toode saksa sõduri esbit eelkäia ja shvetsi kvaliteet
Re: kuum oktoober
KURTNAst sai sellise huvitava paari itaallasi
Täägid on Itaalia Männlicher-Carcano karabiinile, 1938.a mudel.
Üks on nagu tääk ikka, teine käib aga kokku nagu käänisnuga. Ja käänisnoa asendis sobib näit kaevikunoaks. Kui mõttekas ja praktiline see ka oli, seda teavad ainult itaallased..

Täägid on Itaalia Männlicher-Carcano karabiinile, 1938.a mudel.
Üks on nagu tääk ikka, teine käib aga kokku nagu käänisnuga. Ja käänisnoa asendis sobib näit kaevikunoaks. Kui mõttekas ja praktiline see ka oli, seda teavad ainult itaallased..
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Veera Lensin's papers: Tallinn's Russian gymansium and Tallinn's Conservatoire.
Olen Venelane, pole Nõukogude.
See käänisasi on väga põnev ja sümpaatneBorja kirjutas:KURTNAst sai sellise huvitava paari itaallasi

PS. Kamraad Borja peaks väga tõsiselt mõtlema avaliku väljanäituse korraldamisele - materjali ju aegade jooksul kogunenud piisavalt ja ka ekspositsioonipinna leidmisega ei tohiks usutavalt probleeme tekkida

See itaallane jäi seekord minu poolt ostmatta,kuigi keerutasin ka vähe aega teda näpuvahel 

Et millist itaallast silmas pead - mina nägin sellel KURTNA-l lausa kolme sellist kokkukäivat makaronnikuttonu kirjutas:See itaallane jäi seekord minu poolt ostmatta,kuigi keerutasin ka vähe aega teda näpuvahel

Vahe oli aga selles, et kui ühel oli hind realistlik, siis kahel ülejäänul sürrealistlik (kusjuures nood kaks olid veel ka iluvigadega). Elik siis vana tõde - militaarantiigi müüjad jagunevad meil (laias laastus) tarkadeks ja lollideks. Targad müüjad teavad, et raha peab ringlema - lollid müüjad aga oskavadki ainult turuhinda kahega korrutada...

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Votvot, Borja, siin sa nüüd enam ei pääse. Millal näitus tuleb!?Kriuks kirjutas: PS. Kamraad Borja peaks väga tõsiselt mõtlema avaliku väljanäituse korraldamisele - materjali ju aegade jooksul kogunenud piisavalt ja ka ekspositsioonipinna leidmisega ei tohiks usutavalt probleeme tekkida...
(Ja näitus ikka selline, kus saab esemeid käes keerutada ja omanik räägib kõrval taustajuttu ka)
Pean silmas seda kokku lapitavat. Kui aga hinna pääle jutt kaldus siis selgus, et 200 jevrikut ja katki see kaup jäigi.Oli muidugi ka teisi huvitavaid asju kuid mingi standard hind oli see kord 200 aga VR oli 2000Borja kirjutas:Et millist itaallast silmas pead - mina nägin sellel KURTNA-l lausa kolme sellist kokkukäivat makaronnikuttonu kirjutas:See itaallane jäi seekord minu poolt ostmatta,kuigi keerutasin ka vähe aega teda näpuvahel
Vahe oli aga selles, et kui ühel oli hind realistlik, siis kahel ülejäänul sürrealistlik (kusjuures nood kaks olid veel ka iluvigadega). Elik siis vana tõde - militaarantiigi müüjad jagunevad meil (laias laastus) tarkadeks ja lollideks. Targad müüjad teavad, et raha peab ringlema - lollid müüjad aga oskavadki ainult turuhinda kahega korrutada...![]()

Oli ka erand, talu suitsusinkki ostsin tervelt kümneka eest ja see oli üks ütlematta hää ost.Noh eks sai ostetud veel ühtteist nagu lastele kaks õhupalli ja värava taga Kindralilt Idarahvaste medal .
Täpselt!
Kuritegu on samale pildile hüübinud verest saatana kõverikke sättida!
Vabandan.Tõsi see on.
Ilus asi...tuli ära koju tuua....http://album.ee/node/28377475/50335497
Rääkige ikka võhikutele ka pagunite taust lahti - kus mees teenis, auaste jneivalO kirjutas:Täpselt!

Pagunid siis pärit Kaitseiidu Mudel 36 jalaväe pintsakult ja malevaks Pärnu Malev.
http://www.zone.ee/grahv