Kuum juuli 2013
Re: Kuum juuli 2013
Numbrimärk vist jalgratta oma?
On küll! Aga ekstra kõva on minu meelest EW plagu - hea kamraad vast viskab siia edasiseks menetlemiseks toote mõõdudivalO kirjutas:Välipudelid on vägevad!

Mõõdud on 230x94 cm.
Huvitav!
Minu oma on 160X250
Minu oma on 160X250
Huvitav jah - seda, et õndsa Kostja ajal lipumõõdud standardiseerimata olid, ei usu mina mitte. Ilmselt oli aga repressiivne aparaat liiast nõrk, et iga talu Jüri und Mari sai endale sobiva asja kokku traageldada
...

Trikoloori kasutati ka igatmasti ürituste ja väljapanekute dekoreerimisel.
A la...
A la...
- labidamees
- Veteran
Selline enamvähem mõõdus trikoloor.112x156 cm.

Kas on tarvidus, et mõõdan oma kodutalu Eesti lipu üle? Mul on küll mastilipp ja mitte majalipp... Nagu vanaisa ikka ütles.
Kindlasti.gruppen kirjutas:Kas on tarvidus, et mõõdan oma kodutalu Eesti lipu üle?
Käed kobavad klaviatuuri, et sisestada leidja kontonumbrit!ivalO kirjutas:Välipudelid on vägevad!
Ühes Eestimaa kodus tõusevad käed palveks taeva poole.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- eestileegion
- Huviline
Juuli tõi sellise nunnu
Kas keegi mõistatab ära - kelle toode // kelle jaoks
Juuli läbi - no kas keegi ei mõistatanudki ära, mis tääk // kelle toode (krd huvitav eksemplar ju)

Kas keegi mõistatab ära - kelle toode // kelle jaoks

Juuli läbi - no kas keegi ei mõistatanudki ära, mis tääk // kelle toode (krd huvitav eksemplar ju)

Viimati muutis Borja, R Aug 02, 2013 9:02 am, muudetud 2 korda kokku.
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Vanaperemehe pulmalipp. Mõõdud 160x104,5
Njahh. Heameelega mõõdaks suure majalipu ka üle aga... eks näis kas too tädi lubab. Või tuleb 24nda veebruari hommikul redeliga salaja külla minna
Njahh. Heameelega mõõdaks suure majalipu ka üle aga... eks näis kas too tädi lubab. Või tuleb 24nda veebruari hommikul redeliga salaja külla minna