Vanavanaisa
Re: Vanavanaisa
Paremat välja võluda ei suuda.
Ootame, kui omanik uue ja parema skänni teeb.
Minu pilt pole skännitud, tegin lihtsalt olemasolevast fotost suurenduse.Ootame, kui omanik uue ja parema skänni teeb.
Viimati muutis ivalO, N Juun 20, 2013 9:10 pm, muudetud 1 kord kokku.
Võrdluseks üks lennuväe ohotniku pagun. Sry, minu skänn on ilmselt palju viletsam.
- Manused
-
- ohotnik.jpg (18.23 KiB) Vaadatud 16182 korda
Seep-see-on, ohotniku sinine ja punane oleksid tumedamalt ilusasti näha. Kas need "keerud" on äkki siis valge paela pagunile külgetraageldamise niidi jäljed ja "Borja - kõik õige, Borja ilmeksimatu"
?

Värvikant oli riidest ja õmmeldi paguni ääre vahele, mitte nöörina ümber ääre nagu vabatahlikul.
Ülemine vabatahtliku pagun, mustvalgel fotol sulandub kollane kenasti valgega üheks.
All tavapaguni kant.
Mõlemad tsaariarmee originaalpagunid.
Ülemine vabatahtliku pagun, mustvalgel fotol sulandub kollane kenasti valgega üheks.
All tavapaguni kant.
Mõlemad tsaariarmee originaalpagunid.
ega see meie vaidlus ju lõpliku tõeni ei jõuagi
aga lihtsalt oma positsiooni tugevdamiseks võtan kokku argumendid:
- ametikoht peavalitsuses tähendaks valget kanti (aga ei välista ju vabatahtliku või ohhotniku paela)
- vanavanaisa kooliharidus välistaks vabatahtliku paela
- ohhotniku paela valge ja must on nii kontrastsed, et peaksid ju muidu hea kvaliteediga pildi peal ikkagi näha olema
seega: tõenäolisem on pigem valge kant kui punutud pael. Aga ei suru oma arvamust kelelgi peale

- ametikoht peavalitsuses tähendaks valget kanti (aga ei välista ju vabatahtliku või ohhotniku paela)
- ohhotniku paela valge ja must on nii kontrastsed, et peaksid ju muidu hea kvaliteediga pildi peal ikkagi näha olema
seega: tõenäolisem on pigem valge kant kui punutud pael. Aga ei suru oma arvamust kelelgi peale

Kui ma klõpsan selle kõige simse pildi peale ja arvuti mul sell eraldi aknas lahti võtab ja siis seda suurendan näen mina oma arvutis, et samasugused siiruviirulised on ka lumivalge tooli osad detailid. Paremate kuvaritega sõbrad vaadake kas teil ka sama.
http://www.zone.ee/grahv
Ei andnud rahu ja konsulteerisin arvutigraafikuga. Arvamus. Paguni kant on valge. Pildi pikslid tekitavad kaldjoontele lihtsalt sellise efekti et nagu oleks laineline (triibuline).
http://www.zone.ee/grahv
Tundub siiski, et hakkab ikkagi tõeni jõudma ksf! Grahvi argumentide valguses. Toolil tõesti esiliistul istumise all ka sellised diagonaalsed triibud peal. Aga kena arutelu oli.Ben kirjutas:ega see meie vaidlus ju lõpliku tõeni ei jõuagi![]()
Ja ilmselt ksf! Beni näpukas - ohhotniku pael oli ikka valgesinipunane.
...ja et õiglane punkt panna - Borjal ikka õigusppp kirjutas:Aga kena arutelu oli

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Täpsustaks veidi viimast väidet, ütleme nii, et ka Borjal on vahel õigus!Borja kirjutas:...ja et õiglane punkt panna - Borjal ikka õigusppp kirjutas:Aga kena arutelu oli

Mind grahv oma pikslijutuga ei veennud!
Ootan enne kellegi pärjamist rahulikult eistiri skänni (1200) ära.
Ootan enne kellegi pärjamist rahulikult eistiri skänni (1200) ära.

...no kui sul sellest kergem hakkabppp kirjutas:Täpsustaks veidi viimast väidet, ütleme nii, et ka Borjal on vahel õigus!Borja kirjutas:...ja et õiglane punkt panna - Borjal ikka õigusppp kirjutas:Aga kena arutelu oli

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Vabandan hilinenud vastuse pärast,mis ei ole tingitud huvi puudusest,vaid sellest et olen hetkel Saksamaal.Kolmapäeval olen kodus tagasi ja proovin nii hea skänni teha kui vöimalik.Samas,suured tänud köigile kes asjasse on aidanud selgust tuua.
Olen nüüd proovinud nii ja naa,ei saa seda pilti paremaks.
Kus sa asud? Kui sa pealinnas asuksid, siis ilmselt saaks sind meie siinne pildivõlur aidataeistir kirjutas:Olen nüüd proovinud nii ja naa,ei saa seda pilti paremaks.

Vaidlus juba piisavalt põhimõtteline ka