hinnad?
Re: hinnad?
Toesti voi?? Ma ise motlesin, et just defektide parast pannal €100 ning purilendur €150 kanti (see mark oli toesti pulbriks tehtud). Kysisin, et jarsku minu hinnad liialt korged 

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Pandlal pole ju väga viga, terve raudvaraga aga muidu väga juustunud pandlaid müüakse meil 300ga, nii et see märk on oma kiva 200+ väärt kindlasti.Noor kirjutas:Toesti voi?? Ma ise motlesin, et just defektide parast pannal €100 ning purilendur €150 kanti (see mark oli toesti pulbriks tehtud). Kysisin, et jarsku minu hinnad liialt korged
Kui purilendur on aga nii katkine nagu ütled, siis 500 raha on ilmselt palju jah. Katkise asja puhul on üldse raske hinda panna - paljud ei tahagi defektseid asju, ka suure alega mitte... Pead lihtsalt leidma kellegi, kes sellist märki väga tahab ja defektidest mööda vaatab

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Seep see on - katkine parandatud ei ole see mis yhes tykis asi. Samas haruldane ning kes korraliku ei raatsi osta, ajab ikkagi asja ara - parem kui mitte midagi;). Teen tana moned paremad pildid ja pistan myyki, kui originaalsus on toestatud.
Krt, telefon muudab sonu ja tapid puudu:S
Krt, telefon muudab sonu ja tapid puudu:S
Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Tere!
Kuna olen hobikorras kopamees ja liigun pidevalt mööda Eestimaad, siis sattusin antud Saksa granaadikasti otsa. Otsest müügihuvi pole, kuid siis natuke kripeldab, et palju antud detail väärt võiks olla- siis tean kuidas edasi temaga käituda. Natukene on roostes ning hingesid pole veel liikuma saanud, sest seisis teine täpselt räästa all maas.

Kuna olen hobikorras kopamees ja liigun pidevalt mööda Eestimaad, siis sattusin antud Saksa granaadikasti otsa. Otsest müügihuvi pole, kuid siis natuke kripeldab, et palju antud detail väärt võiks olla- siis tean kuidas edasi temaga käituda. Natukene on roostes ning hingesid pole veel liikuma saanud, sest seisis teine täpselt räästa all maas.

Ilus kast teine jah...
Mul oleks teda vaja.
Minul seevastu teda küll vaja poleks,kuid alates 2-kümppi ta ikka maksabBaldhur88 kirjutas:Mul oleks teda vaja.

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Palju maksaks Kalašnikovi salv ja päästikusüsteem. Mõlemad nn. töökorras. Seisavad teised ja koguvad tolmu ja päästikusistem pole ka relva oluline osa.

Arbeit Macht Frei
Kas antud taldrikud on midagi väärt kah?soola/suhkru topsi pole varem ise müügil kunagi näinud.
Millist väärtus pakuksite EKV maaväe tavavormile (reamees), mida on kantud mõned üksikud korrad.
175cm, 80kg, rind 100cm
pintsak, 2x püksid, sinel, poolpikk jope, valged ja pruunid särgid, püksirihm, lips (roheline), pilotka, nokaga müts ja talvine müts
Kindlasti oleks hea ka illustreeriv pilt, aga asjad kilesse pakitud. vajadusel saab ka need.
Kui koorub mõistlik hind, siis komplekt ka müügiks.
175cm, 80kg, rind 100cm
pintsak, 2x püksid, sinel, poolpikk jope, valged ja pruunid särgid, püksirihm, lips (roheline), pilotka, nokaga müts ja talvine müts
Kindlasti oleks hea ka illustreeriv pilt, aga asjad kilesse pakitud. vajadusel saab ka need.
Kui koorub mõistlik hind, siis komplekt ka müügiks.
Mõtsin, et on kasulik ka siia ära viidata see naaberfoorumis olnud väike õpetlik lugu k98 täägi hindadest
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 29&t=30413

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 29&t=30413
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
On keegi kursis mis hinnaga liiguvad Deutsches Schutzwallehrenzeichen medalid?
finnas men inte synas
30€ tuuris.
Mis sellise punkriahju õiglane hind võiks olla: http://www.osta.ee/punkriahi-40560346.html
Pildid on muidugi kehvad aga tundub täitsa ok olema.
Pildid on muidugi kehvad aga tundub täitsa ok olema.