Kuum aprill 2013
Kuum aprill 2013
Põgus ülevaade talvepimeduse varjus laekunust - ei midagi massiivset, aga üht-teist ikkagi
...

Re: Kuum aprill 2013
Aprill ei alanud sugugi halvasti
- Norra tääk m1894 Krag-Jorgenseni vindile
- tundmatu tootja tääk Uruguai m1908 Mauseri vindile

- Norra tääk m1894 Krag-Jorgenseni vindile
- tundmatu tootja tääk Uruguai m1908 Mauseri vindile
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
kena noosKriuks kirjutas:Põgus ülevaade talvepimeduse varjus laekunust - ei midagi massiivset, aga üht-teist ikkagi...

Mis to SPARTA totsik muidu on ?
Kreem, seda tean,kas kuidagimoodi saksa sõdurite lemmik äkki ?
mullu punkriaugust kaevasin samasuguse,kus kreemgi veel sees

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Eks ta mul sellepärast huviorbiiti sattuski, et Sa ei ole sugugi ainus, kes "Sparta" kreemitopse sakste sõjakäiguga seotud paikadest on leidnudPlönn kirjutas:mullu punkriaugust kaevasin samasuguse, kus kreemgi veel sees

Hea vastusKriuks kirjutas:Eks ta mul sellepärast huviorbiiti sattuski, et Sa ei ole sugugi ainus, kes "Sparta" kreemitopse sakste sõjakäiguga seotud paikadest on leidnudPlönn kirjutas:mullu punkriaugust kaevasin samasuguse, kus kreemgi veel sees...

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Panen ka mõned pildid talve jooksul tulnud asjadest. Ise kõige rohkem rahul viimastel fotodel olevast 1941 a. Herculese rattaraamist, uue tüübi Express lenksust ja armeeratta võtmekotist. Kurat vägisi peab esimest ratast vist ehitama hakkama. Hetkel veel 4 väikest pudinat puudu. Töötul on aega ka vähe ju! 

- Manused
Kolmandal pildil paistab raketipüstoli moon? Äkki kuvad lähemalt. Kunagi säärase viguri leidnud, ei saanud sotti, mis asi on.
MG moonaraam ja pühadekaardid on tegijadBaldhur88 kirjutas:...

PS. Kuidas meie kuuevarbalisel ракетчик'ul läheb?
Kui mõtled keskel asuvat plekist silindrit, koos pappkarbiga, siis see on sitaproovi võtmise konteiner. Rämedalt kallis asi.
Ei ole näkileiba seal sees, kahjuks.
Kriuks, asjad on Lätimaalt posti pandud.
Ei ole näkileiba seal sees, kahjuks.
Kriuks, asjad on Lätimaalt posti pandud.
Gut!Baldhur88 kirjutas:Kriuks, asjad on Lätimaalt posti pandud.

Ju siis ma leidsin ikka raketipüstoli hülsi, sitakonteineritel pole minu laual ruumiBaldhur88 kirjutas:Kui mõtled keskel asuvat plekist silindrit, koos pappkarbiga, siis see on sitaproovi võtmise konteiner. Rämedalt kallis asi.

Suvepealinnast tuli välja selline M42 kiiver. Markeering tõenäoliselt CKL, kuigi näha on ainult KL. Sisul on nimi ka kirjutatud, aga ei ole suutnud veel välja lugeda... Esimene on ehk "k" ja viimane "g"-täht?
-
- Veteran
MG trumlite hoidja sellises konditsioonis on tegija. Ja loomulikult see rauast toru(mis on kunagi kellegi poolt otsast otsani täis keevitatud).Baldhur88 kirjutas:Panen ka mõned pildid talve jooksul tulnud asjadest. Ise kõige rohkem rahul viimastel fotodel olevast 1941 a. Herculese rattaraamist, uue tüübi Express lenksust ja armeeratta võtmekotist. Kurat vägisi peab esimest ratast vist ehitama hakkama. Hetkel veel 4 väikest pudinat puudu. Töötul on aega ka vähe ju!

Hetkel ajab segadusse 88mm kollane fugass millel just-kui otsas soomustläbistava koonus? Või näen-kujutan endale midagi valesti ette?
Väga halvasti tuli väljaLoCo kirjutas:Suvepealinnast tuli välja selline M42 kiiver.

- labidamees
- Veteran
Ma pean vist suveks Pärnust mujale kolima kui see palagan siin pihta hakkab.