Retk Looduses

Sõjaajalooga seotud teemad, mis muude kategooriate alla ei sobi ...
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Mul vedeleb kontoris veits teistsugune saksa kaablipool sellest leitust vist veits kitsam koos kaabli ja seljas kantava raamiga kui homme tööle lähen teen pilti ka.
Kasutaja avatar
ggdag
Huviline

Postitus Postitas ggdag »

Jään seda ootama
soadf
Veteran

Postitus Postitas soadf »

Üksik Hunt kirjutas:Mul vedeleb kontoris veits teistsugune saksa kaablipool sellest leitust vist veits kitsam koos kaabli ja seljas kantava raamiga kui homme tööle lähen teen pilti ka.
See on Telefoni kaablirulll siis.
Üksik Hunt

Lisan siis lubatud pildid:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
soadf
Veteran

see on Saaremaalt pärit?
Üksik Hunt

Ei see on Virumaalt pärit.
soadf
Veteran

K8isin eile ka metsas.T9psemalt S&rves ja rinde joon L(ppe.K8ik kohad on 7lesse kaevatud.Pole metalliotsjat kaasa v9tnud.Aga pole ka vist enam m8ttet ka sinna minna.Leitsin 9he kaika kopsiku,killuv88 hoidis seda veel koos,aga killuv88 oli ka nii l9bi m9danenud ja kaasa seda tirima ei hakkanud,siis kaks Saksa kiivrit leitsime muda seest pommiaugust,9hel oli veel sisu sees aga peale v9lja v9tmist,l0ksid kiivrid pehmeks ja kui koju oleks j8dnud poleks kiivritest midagi j88nud j8rgi.Fausti juppe pole 9lte olnud peale 8he varre millest oli ainult toru j8rgi.Sain ainult 8he rakketip9stoli padruni ja 9he m8rsu ,mis olid sead 9lesse tuhinud.Ja siis leitsin pool s9durit lageda taeva all,millle ma mulda s9ngitasin.
Kasutaja avatar
BR00M
Huviline

Postitus Postitas BR00M »

soadf kirjutas:.Ja siis leitsin pool s9durit lageda taeva all,millle ma mulda s9ngitasin.
Tubli :P kole kah kui mõni turist või kes iganes peale satub
Kasutaja avatar
Muhff
Huviline
Kontakt:

Postitus Postitas Muhff »

Või Sõrves... Lõpelt midagi korraliku leida on harv juhus :D Sealne pinnas on väga happeline ja esemestest on vaid jäänused järel :cry: Kaevikud ja punkrid on seal liinil praktiliselt aastaringselt vett täis. Sealt samast leidsin ka mina paar aastat tagasi ühe saksa kiivri,aga sellega oli sama asi,et aeg ja happeline pinnas oli oma töö teinud ja päästa polnud enam midagi :(
Vasta

Mine “Kasarmu Ees Tänaval/Varia”