http://www.sakala.ajaleht.ee/1154418/aj ... d-kaubaks/
...nii need "saagid" siia kollektsioonide rubriiki tulevad siis...häbi-häbi
Kui see kohati düsgraafiline küsimus oli mulle suunatud siis mina see pole.turmvüürär kirjutas:...nii need "saagid" siia kollektsioonide rubriiki tulevad siis...häbi-häbi
...see "kaitseliitlane" on äkki otuvotu?
See,et te "ohvitseride huvilisega"koos "töötate"on ju teada...,kuidas ikka vanale Jõmmile apteegi peal tünga tegite SD albumiga -aiaiai lambukesed ,veab teil ,et vana paks nii sõbralik ja rahumeelne on...otofoto kirjutas:Kui see kohati düsgraafiline küsimus oli mulle suunatud siis mina see pole.turmvüürär kirjutas:...nii need "saagid" siia kollektsioonide rubriiki tulevad siis...häbi-häbi
...see "kaitseliitlane" on äkki otuvotu?
Eks huvitaks ennastki kes ja miks.
Kuule irvhammas ,eemale hoian ma ikka ise ja nendest kellest ma lugu ei pea!uscha kirjutas:Mis Sa Mürk jaurad.![]()
Oled ju Sina see, kellest kõik kogujad nagu pidalitõbisest eemale hoiavad (nende hulgas ka vana Jõmm).
Tema ostab fotosid ja pakub 10€ tk. - minu silmis täiesti OK hind, arvestades ka ostmisega kaasnevaid kulutusi, mis lähevad kuulutuste ja muu peale siis maksab mees foto eest turuhinna. Sa Mürk maksaksid rohkem?Sügavalt kahtlen selles!
Lõppude lõpuks helistab kuulutuse peale ikkagi see inimene, kellele see hind on vastuvõetav ja kes soovib müüa.
Eile lõppesid osta.ee oksjonil kaks fotot Juhan Vermetist kokku 26€ - https://www.osta.ee/vanaaegsed-eesti-so ... 49509.html - avaliku oksjoni lõpphinnaks kujunes sama hind, millega tema neid ostab, MOTT.
...ära unusta viimast lausetuscha kirjutas:Hahahaha - päris naljakas!![]()
Ära nüüd rabandust saa.
Ära häbene midagist ,noorus ülbitseb silm nähtavalt tänapäeval ,teab mida endast ette kujutaks...Kriuks kirjutas:Jeerum küll - millise jama ma siin tahtmatult käima olen tõmmanud![]()
...
Poisitatid üritavad olla kõvad sõjanduse asjatundjad ,paljud neist üldse aega on teeninud, virtuaal kangelased...
Loodetavasti pole Sa see õpetaja,keda siin poisikeste poolt lähiminevikus "kiusati" tahvli ees...õpetaja kirjutas:Poisitatid üritavad olla kõvad sõjanduse asjatundjad ,paljud neist üldse aega on teeninud, virtuaal kangelased...![]()
Ära nüüd liiga kõrgele kah hüppa, võib libastuda. Ega ma paha pärast, lihtsalt kogemusi on palju...
terv
õ