Kuum veebruar 2013
Kuum veebruar 2013
Head Tartu rahu aastapäeva!
Ühele 4. Üksik Jalaväepataljoni majorile kuulnud esemed - laualipu varras ning hõbedast pits, karikas ja tops.
Kuna lipuvarras oli liputa, siis tänase päeva puhul sai uus lipp külge pandud. Kiri alusel. Pitsil kiri: "21.05.39. 4. üks. jal. pat. tagav. ohv, sektsioonilt"
Karikal kiri: "Eriauhind laskevõistlustel püstolitest 01.05.1934 a."
Topsil kiri: "II 4. pat. ja Jõhvi mlvk vahelistel võistlustel v.püss."
Ühele 4. Üksik Jalaväepataljoni majorile kuulnud esemed - laualipu varras ning hõbedast pits, karikas ja tops.
Kuna lipuvarras oli liputa, siis tänase päeva puhul sai uus lipp külge pandud. Kiri alusel. Pitsil kiri: "21.05.39. 4. üks. jal. pat. tagav. ohv, sektsioonilt"
Karikal kiri: "Eriauhind laskevõistlustel püstolitest 01.05.1934 a."
Topsil kiri: "II 4. pat. ja Jõhvi mlvk vahelistel võistlustel v.püss."
Re: Kuum veebruar 2013
Ilus kraam! Lipu asjus vaata veel kaubandusvõrgus ringi - müügil on olnud ka palistatud äärega siidilippe, mis sobivad klikiaegsete varraste külge kordades etemalt.
Olen nõus, et see ei ole parim lahendus. Vaatasin ringi, kuid kuna varras on üpris pisike, siis õiges suuruses lippu ei leidnud. Pildil oleva lahenduse sain lipuvabrik.ee-st. Kui kellegil on EW-aegset tavalisest laualipust väiksemat lippu pakkuda, siis palun võtke ühendust!Kriuks kirjutas:Ilus kraam! Lipu asjus vaata veel kaubandusvõrgus ringi - müügil on olnud ka palistatud äärega siidilippe, mis sobivad klikiaegsete varraste külge kordades etemalt.
Ostas ostetud Vabadus Ristile leiti hiljem ka dokument üles.
Huvitav on see,et dok.peale on 36 aasta maa saamine peale löödud.

Lisana tuli veel väsinud VM-i dok ka kaasa

Vägev

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Eile tõin koju,minu selle aasta projekt,militaarne Zündapp KS600

Über Gutaivar74 kirjutas:Eile tõin koju,minu selle aasta projekt,militaarne Zündapp KS600

aiii-jahh. vägev!Kriuks kirjutas:Über Gutaivar74 kirjutas:Eile tõin koju,minu selle aasta projekt,militaarne Zündapp KS600
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Jääb üle ainult hankida pintsliga värvitud number; daamed ja üks "bandiit". Kui mälu ei peta ja see ka 600-ne...
(jah, vana kiri on peal aga... üle ei hakanud trükkima)
(jah, vana kiri on peal aga... üle ei hakanud trükkima)
Oo, too veel pilte lagedale. Selle projekti jaoks võiks lausa terve teema teha.aivar74 kirjutas:Eile tõin koju,minu selle aasta projekt,militaarne Zündapp KS600
marukoer kirjutas:Ostas ostetud Vabadus Ristile leiti hiljem ka dokument üles.
Super! Asi hoopis teine, kui dokument juures!
Koonduslaagrite varustus koguneb, millal näidatakse inimnahast lambikupleid ja juustega täidetud madratseid?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Tahad Sa neid ikka päriselt näha?divine kirjutas:Koonduslaagrite varustus koguneb, millal näidatakse inimnahast lambikupleid ja juustega täidetud madratseid?

Eilne saak siis. Kiivrid soomest renoveerimis tööde käigus leitud ja taheti prügimäele visata. Õnneks tuttav sai käe vahele.
http://public.fotki.com/frostland/kiivrid/
http://public.fotki.com/frostland/kiivrid/