Kohe läheb söömaks!
Kohe läheb söömaks!
Kohe läheb söömaks!
- Manused
-
- kohe_läheb_söömaks.jpg (64.11 KiB) Vaadatud 24247 korda
Re: Kohe läheb söömaks!
Tuu om lavastus.
- Frundsberg
- Huviline
No ei tea midagi. Alles sattus mulle kätte ports Narwa pataljonis teeninud noormehe kirju kes kirjeldas väljaõpet Poolas umbes nagu pildilt näha. Lohutas vanemaid, et ega temasugune tubli noormees pea nälga kannatama.
Palun alati pakkuda NSDAP varase perioodi parteimärke.
Sa neid kirju sisse skännida ja üles visata saad?Frundsberg kirjutas:No ei tea midagi. Alles sattus mulle kätte ports Narwa pataljonis teeninud noormehe kirju kes kirjeldas väljaõpet Poolas umbes nagu pildilt näha. Lohutas vanemaid, et ega temasugune tubli noormees pea nälga kannatama.
Pps-iga ohvitser

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Minu arust on see küll rohkem PPŠ. Aga sakslastele trofee-püstolkuulipildujad igatahes meeldisid. Osad PPŠ-d puuriti ümber 9mm kaliibrile ja anti nimeks MP 41 (r).Plönn kirjutas:Pps-iga ohvitser![]()
![]()
Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!
Äri näri tähte, katusega ssssi mul pole lihtsalt võttaManurhin kirjutas:Minu arust on see küll rohkem PPŠ. Aga sakslastele trofee-püstolkuulipildujad igatahes meeldisid. Osad PPŠ-d puuriti ümber 9mm kaliibrile ja anti nimeks MP 41 (r).Plönn kirjutas:Pps-iga ohvitser![]()
![]()

Kusjuures, kas hurtsiku katus pole mite vene eterniidist

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Ja lõunasöögiks brahmatibu....Plönn kirjutas:Äri näri tähte, katusega ssssi mul pole lihtsalt võttaManurhin kirjutas:Minu arust on see küll rohkem PPŠ. Aga sakslastele trofee-püstolkuulipildujad igatahes meeldisid. Osad PPŠ-d puuriti ümber 9mm kaliibrile ja anti nimeks MP 41 (r).Plönn kirjutas:Pps-iga ohvitser![]()
![]()
![]()
Kusjuures, kas hurtsiku katus pole mite vene eterniidist![]()