Naised - Georgi risti kavalerid ...
Naised - Georgi risti kavalerid ...
Võimalus neid tuvastada on vist väike aga proovida ikka võib.
Esimese foto taga kirjas Anette ja kuupäev 7.10.1917, teise foto kohta puudub igasugune informatsioon.
Kas on teada kui palju üldse oli naissoost eestlasi Georgi kavalere?
Esimese foto taga kirjas Anette ja kuupäev 7.10.1917, teise foto kohta puudub igasugune informatsioon.
Kas on teada kui palju üldse oli naissoost eestlasi Georgi kavalere?
foorum.rindeleht.ee
Re: Naised - Georgi risti kavalerid ...
Esimesel pildil maadam kõrvad kavalalt peitu pannud, muidu võiks koguni arvata, et tegu ühe ja sama inimesega.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Hmm ... sellise pilguga ei vaadanudki.
Ehk tõesti?
Ehk tõesti?
foorum.rindeleht.ee
Piltidel sama isik.
Ära pane Divine asjatamist tähele, ta võtab praegu läbi Püha Graali ja Aadolfi ufosid.
Ära pane Divine asjatamist tähele, ta võtab praegu läbi Püha Graali ja Aadolfi ufosid.
Kui väga tähelepanelikult jälgida nina ja suu piirkonda, siis küll mulle ei tundu olevat üks ja see sama isik. Aga noh mida ka mina tean 

- labidamees
- Veteran
Ei ole jah sama isik.Ühel on müts peas aga teisel pole.
Just. "Sama mees ei saa astuda kaks korda samasse jõkke."labidamees kirjutas:Ei ole jah sama isik.Ühel on müts peas aga teisel pole.
...
"Sama naine ei saa kaks korda jääda sama kaamera ette."
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Foorumis käib kogu aeg Pendli-Veeliksi mängimine - ajage aga googel kuumaks ja otsige ülesse mõni nägude võrldemise programm, miskit peaks ju ikka saadaval olema.
Noh parim on siin vaadata alahuult, selgelt näha, et erinevad, huulte kuju ei muutu vananedes.
Sättige piltidel silmaiirised sama suureks, saab paremini võrrelda, kuid hetkel tundub, et vasakpoolsel daamil on lõug madalam, ninasõõrmed suuremad, huuled kitsamad. Ka juuste värvimine & sirgendamine polnud tol ajal arvatavasti popp.
Suu ja nina lähevad küll väga ilusti kokkuola52 kirjutas:Kui väga tähelepanelikult jälgida nina ja suu piirkonda, siis küll mulle ei tundu olevat üks ja see sama isik. Aga noh mida ka mina tean
- Manused
-
- huuled.jpg (24.19 KiB) Vaadatud 27735 korda
foorum.rindeleht.ee
Mulle tundub küll, et tegu ühe ja sama isikuga.
- Manused
-
- N.jpg (29.81 KiB) Vaadatud 27725 korda
Minu silmale sama.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Sama ikka:)
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kui vaid mütsi peas ei oleks, oleks lauba järgi võimalik kohe ära öelda
Kuid peab tunnistama, et siiski vist on sama isik.