Mina oma maamehe tarkusega oleks sidunud selle koti hoopis hobusele perse ümber, kui ninapidi ämbris siis upub vaene loomake ära ju.Kriuks kirjutas:Taavi ju on!
Divinity ;)
Re: Divinity ;)
foorum.rindeleht.ee
Sobib-sobibdivine kirjutas:Nii et sobib mu muude länikute kõrvale küll.

Mõistlik.uscha kirjutas:Mina oma maamehe tarkusega ...
Natuke alumiiniumit viimastest nädalatest, Kriegsmarine kann ja sõelaks penetreeritud katelok. Viimasel on mõned killud siiani sees.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- labidamees
- Veteran
Palun kannu markeeringust pilti.
Ritteri triangel on aimatav, põhi on jõle kulunud, pole mõtet fotoaparaati sinna suunatagi. Merelind on pesa teinud sangale. Kuna kann on olnud miski lakiga üle võõbatud, on markeering punane.labidamees kirjutas:Palun kannu markeeringust pilti.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Väga vinge kann. Atsetooniga saab laki viimased jäljed kõrvaldada ja siis pühapäeval kohvi voodi tuua.divine kirjutas:Ritteri triangel on aimatav, põhi on jõle kulunud, pole mõtet fotoaparaati sinna suunatagi. Merelind on pesa teinud sangale. Kuna kann on olnud miski lakiga üle võõbatud, on markeering punane.
- labidamees
- Veteran
Kann hea jah,tea mitu liitrit ka mahutab?
Pole proovinud, silma järgi ütleks vast 3.labidamees kirjutas:Kann hea jah,tea mitu liitrit ka mahutab?
No neid on siinmail ka ikka aeg-ajalt näha olnud. Minu oma on ka kohalik, hinna poolest ca 2,5 korda odavam, kui tavaliste suurte nn. jaokannude eest mõni parisnik üritab välja pressida

Leegi nüüd õkva lähkri manu!
Pea muidu jagatakse, 121€ teeb vanas rahas tühise 1893.- eeku.
http://www.eantiik.com/products/militaar/product/kann2
See ülirealistliku hinnaga ülirariteetne ese on minu meelest figureerinud ka Rotermanni täikal. Ega midagi, kogun kolm aastat raha ja toon teise koju, ega ta kuskile sellise hinnaga sealt kaoivalO kirjutas:Leegi nüüd õkva lähkri manu!

Markeeringuga MN40 sai vanema daami kõrvale, MN36, seljad Belgia rahvakunstimeistrite maalitud hame. Põhja manipuleerisin atsetooniga, aga nii vara vist suuremaid söömariistu väeliigi lindudega veel ei markeeritud.
Piinlik kohe 

- labidamees
- Veteran
Allakäigu spiraal on selle nimi.