SS kraenurk
-
- Kasutaja
SS kraenurk
Mida sellest arvata? Pildid kahjuks udused, sest telefoniga tehtud.
- Manused
-
- 1.jpg (2.3 KiB) Vaadatud 14128 korda
-
- 2.jpg (2.27 KiB) Vaadatud 14128 korda
Re: SS kraenurk
Ega midagi head ei paista olevat küll...uscha kirjutas:Nende piltide järgi on võimatu midagi öelda.
Paistab, et oli originaal - http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... p?t=478303
foorum.rindeleht.ee
-
- Kasutaja
Mida nendest arvata? Kui õiged on?
- Manused
-
- eestieest.jpg (73.23 KiB) Vaadatud 12830 korda
-
- eestitagant.jpg (76.67 KiB) Vaadatud 12830 korda
Õiged asjad kenasti siin nähtaval: http://diviis.rindeleht.ee/3/3.phprevorasmus kirjutas:Mida nendest arvata? Kui õiged on?
Nii rõvedat kraenurka polegi ma veel näinud varem. Käe ümber on viis kihtirevorasmus kirjutas:Mida nendest arvata? Kui õiged on?
marlit keritud, zombide kompanii?
Üks tundud sodisoperdaja Rootsist - Peter V. Lukacs - samalaadseid aastaid tagasi originaalide pähe eksponeeris ja ilmselt igal võimalusel ka müütas.funker kirjutas:Nii rõvedat kraenurka polegi ma veel näinud varem.
Pakkus omalajal ka mulle Stockholmis. Laseb vorpida endiselt ka tagatoas Norrast pärist originaal riidest ja niitidest vormiriietust, tulemuseks - "on ju originaal"Kriuks kirjutas:Üks tundud sodisoperdaja Rootsist - Peter V. Lukacs - samalaadseid aastaid tagasi originaalide pähe eksponeeris ja ilmselt igal võimalusel ka müütas.funker kirjutas:Nii rõvedat kraenurka polegi ma veel näinud varem.

Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
-
- Kasutaja
Neid kraenurkki pakutakse originaali pähe.
Taipaks mõni võltsija siis oma võltsingud vähemalt paariks aastaks kuhugile tolmusele pööningulegi visata. Kui koid ja hiired natuke servast näksiksid, tunduks kraam usutavam
.

Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!
No seda tehakse kodukeemia abil mõne minutiga ja mitte ainult lõkmetega, pole vaja oma maalt tarvis minnagi, et sellele kinnitust saada. Ja kuna surem osa ringlevast kraamist vahetab omanikku pelgalt fotodele baseeruva ekspertiisi najal, siis võib ainult oletada, kui paljudes kogudes leidub säärast originaalist praktiliselt eristamatud kraami.Manurhin kirjutas:Taipaks mõni võltsija siis oma võltsingud vähemalt paariks aastaks kuhugile tolmusele pööningulegi visata. Kui koid ja hiired natuke servast näksiksid, tunduks kraam usutavam.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)