Kuum detsember 2012
- Wiking-Estland
- Huviline
Re: Detsembrikuumus ...
Teie endised kasvandikud tervitavad Teid Jõulude puhul! (Enamus mu tagasihoidlikust kollektsioonist siit foorumist pärit).

Mõnel on küll detsember "kehvasti" läinudWiking-Estland kirjutas:

http://www.album.ee/TigeSiil
- Wiking-Estland
- Huviline
Nujah, tegelikult on selle väljanäituse nimetus, minu asjad detsembri seisuga. Ega mul siin midagi eputada polegi, aga mõtlesin, et kuna meil siin tegu siiski kogujate foorumiga, siis mingi märgi peab maha jätma pärast viit aastat foorumis olemist.
Gut igal juhulWiking-Estland kirjutas:mingi märgi peab maha jätma pärast viit aastat foorumis olemist.

Päkapikud veeretasid Kabli rannakaljude vahelt aknale Itaalia kateloki, põhja all nimi E. Kallasmaa
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Mis Brunner arvab sellisest mehest?: Kõnnu k. Langes haarangu ajal 1949 Vohnja metsas. [kv I/8] KALLASMAA, Jaan- Elmar, Juhan, s. 1918 Pärnumaa Saarde v., arr. 25.04.50 elas illegaalselt, trib.divine kirjutas:Päkapikud veeretasid Kabli rannakaljude vahelt aknale Itaalia kateloki, põhja all nimi E. Kallasmaa
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- labidamees
- Veteran
Seda ma mõtlesin,et mida see vana Kallasmaa seal rannal eile otsis.Hiljem kuulsin,et keegi tõbras oli elupõlise kaluri lõunasupi pihta pannud.Päkapikud veeretasid Kabli rannakaljude vahelt aknale Itaalia kateloki, põhja all nimi E. Kallasmaa
minu lootused igatahes täitusiddivine kirjutas:Mis Brunner arvab sellisest mehest?: Kõnnu k. Langes haarangu ajal 1949 Vohnja metsas. [kv I/8] KALLASMAA, Jaan- Elmar, Juhan, s. 1918 Pärnumaa Saarde v., arr. 25.04.50 elas illegaalselt, trib.

Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/
Ära valesti aru saa, ma isegi ei mõelnud miskit pahasti vms, lihtsalt olin suures hämmingus, et küll mõnel mehel on detsember hästi läinudWiking-Estland kirjutas:Nujah, tegelikult on selle väljanäituse nimetus, minu asjad detsembri seisuga. Ega mul siin midagi eputada polegi, aga mõtlesin, et kuna meil siin tegu siiski kogujate foorumiga, siis mingi märgi peab maha jätma pärast viit aastat foorumis olemist.

Aga pane oma kollektsioon ka kollektsioonide teema alla, seal on nad eraldi eksponeeritud

http://www.album.ee/TigeSiil
- Wiking-Estland
- Huviline
Ei, ega ma ei saagi valesti aru. Minu väike kogu on lihtsalt liiga tavaline, et seda eraldi teema alla sokutada:)
Selline peakate (aksessuaarid varasemast ajast) - arvan, et minu 2012. aasta parim laekumine ...
...
P.S. Kabli ruumi sugemetega taadid liikusid siin üks päev ringi vägagi edeva pastarahva telkmantliga. Värske kodumaine leid ja tahaks loota, et kunagi tehakse asjast foorumlaste tarbeks ka katvad ülesvõtted 
Brünett, 1tk, fašistlike ega sovjeetlike asju see kuu ei toonud. Tuleb rahul olla sellega, mis on.
Kurjam - pildimasin võttis nüüd just vahetult enne pühi katki minnafunker kirjutas:Oo, tee ühest eksemplarist ilusad näo-passipildid kah

Detsember tõi NLiidu kangelase, Albert Repsoni, Tallinna aukodaniku diplomi:
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
Diplomi tekst on küll õudus kuubis
...