Scoutpataljon Haapsalus 30-ndad
Scoutpataljon Haapsalus 30-ndad
Kas keegi teab, kes on need tähtsad ninad? Vasakult esimene tundub olevat Juhan Tõrvand.Pilt peaks tehtud olema 1933 aastal Scoutspataljonis.

Re: Scoutpataljon Haapsalus 30-ndad
Kas vasakult esimene hoopis kindralmajor (fotol veel kolonel) Aleksander Pulk ei ole?
Tema kõrval Poola armee ohvitser ja reas neljas mees tundub olema Punaarmee ohvitser?
Tema kõrval Poola armee ohvitser ja reas neljas mees tundub olema Punaarmee ohvitser?
foorum.rindeleht.ee
Teemat edasi arendades näeme eelviimasena tordikarbiga prantslast ja kas prillidega mitte ameerika mees ei ole?
Paremat skanni oleks vaja. Kindlasti ei ole esimene Tõrvand ja ma arvan, et mitte ka Pulk? Viimane mees tundub olevat August Kasekamp.
Punaarmeelane on mingi siin resideerunud esindaja vast. Mul on ühe teise... aga võib-olla ka sama ürituse
seeria, kus see nägu ka figureerib.

Vaatasin ka, et kas ameeriklane vai britt.ivalO kirjutas:Teemat edasi arendades näeme eelviimasena tordikarbiga prantslast ja kas prillidega mitte ameerika mees ei ole?
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
tegemist arvatavasti 6ppusi jälgivate atasheedega. Tordikarpi kandev ohvitser vist siiski rootslane.
Pilt ise on üsna udune, aga loodan, et see skänn on natukene teravam.

Veel on mul selline pilt. Sama venelane on ka selle peal.

Veel on mul selline pilt. Sama venelane on ka selle peal.

Gimnastjorka on ikka puhas kuld võrreldes muude mundritega, elegants ja tõsiseltvõetavus rabavad jalust.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
No neil kõik asjad, kas üle pea või üle perse!
Okulaarimees ikka onu Säm.
Okulaarimees ikka onu Säm.
Jään endiselt arvamuse juurde, et esimesel fotol vasakpoolne ohvitser ning teisel pildil sibula kõrval kõndiv mees on Aleksander Pulk.
- Manused
-
- pulk.jpg (34.9 KiB) Vaadatud 14999 korda
foorum.rindeleht.ee
Tordikarbis tüüp ON rootsi ohvitser, mitte prantslane. Müsti lõige on ju erinev - längus põhja ja libamisi nokaga.
Täitsa sobibvana kala kirjutas:Tordikarbis tüüp ON rootsi ohvitser...