Selge, tänud mulle lollpeale seletamast:). Patoloogiliseks hakkab muutuma see osta.ee oksjonites sohi otsimine...otofoto kirjutas:Pakkujal on olnud automaatpakkumine suurem, kui teise inimese vahepakkumine. Tegelikult on kahe sama nime vahel siiski teine pakkuja, kes seda oksjonit sammu võrra tõstnud.
osta.ee
Re: osta.ee
Karjuv SIGADUS ostas!
Mitmeid kordi olen oksjoni lõpu ootel jätnud pakkumise viimase 10 minuti peale, sisse logides aga avastanud, et oksjoni on ENNE määratud aja lõppu pikendatud!
Miks on selline sigatsemine lubatud?
Mitmeid kordi olen oksjoni lõpu ootel jätnud pakkumise viimase 10 minuti peale, sisse logides aga avastanud, et oksjoni on ENNE määratud aja lõppu pikendatud!
Miks on selline sigatsemine lubatud?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Mis on määratud aeg??
Eseme oksijonile panija määrab aja alguse ja lõpu.
Kui pakkumised peal ei saa enam aega nihutada.Kui just Osta.ee poolt pole leht vahepeal maas olnud ja oksijonid pausitud olnud.
Siis lükkuvad kõik pakkumiste ajad edasi

Eseme oksijonile panija määrab aja alguse ja lõpu.
Kui pakkumised peal ei saa enam aega nihutada.Kui just Osta.ee poolt pole leht vahepeal maas olnud ja oksijonid pausitud olnud.
Siis lükkuvad kõik pakkumiste ajad edasi

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
-
- Veteran
Peaks vist nii olema, et kui pikendad oksjoni enne lõppu, ei pea maksma oksjoni aktiviseerimistasu. See sellisel juhul kui ühtegi pakkumist peal pole. Ju siis 0.06(jne.) EUR-i ka raha. Ise proovi ikka huvipakkuvale oksjonile pakkumise peale teha. See välistb näit. kellegi otsepakkumise.(võetakse oksjon maha ja müüakse kokkuleppehinnaga) 

Selle vasta avitab autumaatpakkumine, kuhu on soovitav sisestada justament säärane nummer, mis tundub ingele õilis ja südamele vastuvõetav müidava eseme eest maksta. Ma ise olen teinekord tarvitanus koguni taktikat, et sisestan automaatpakkumisel säärase rahanumbri, mida tegelikult eal asja eest maksta ei tahaks. Risk, et lõpuks tulebki ese enda poolt ülehinnatuna osta (mul pole veel ette tulnud), samas 99% tagab selle, et kodumaine kollektsionäär loobub suht kiiresti konkureerimast.ivalO kirjutas:
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
http://www.osta.ee/prjazhka-alljumineva ... 85444.html
Antiikne seisukord
ei sõnagi õigsusest..et järjekordne junn

Antiikne seisukord

Muide hea koopia eest küsivadki juba saja euro tuuris.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Minu silmade läbi see hää koopia pole.Ja eseme seisukord antiikne

- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Riputan lingi kust sellist mettalli saab poole odavamalt
http://nz.ioffer.com/i/waffen-ss-office ... -485139581

http://nz.ioffer.com/i/waffen-ss-office ... -485139581
Müüja üritab kangesti jätta muljet, et "haruldane" KL käiselint on EW aegne.
Ise leidsin, olid peidetud pööningule Viljandis...
Ei kujuta küll ette miks 1990-ndate asja keegi pööningule peitma pidi. Mode võiks küsimuste-vastuste all asja kommenteerida, ennem, kui mõni ullike 100 letti virutab.
https://www.osta.ee/haruldus-kaitseliid ... 15539.html
Ise leidsin, olid peidetud pööningule Viljandis...
Ei kujuta küll ette miks 1990-ndate asja keegi pööningule peitma pidi. Mode võiks küsimuste-vastuste all asja kommenteerida, ennem, kui mõni ullike 100 letti virutab.
https://www.osta.ee/haruldus-kaitseliid ... 15539.html
"Ise leidsin, olid peidetud pööningule Viljandis.
Tolmused ja määrdunud. Vajavad puhastamist".
Müüja perioodi ju ei määra.
Üheksakümnendate kaitseliitlane võis need tigeda naise eest pööningule küll peita..
Paraku on tegu jah kaasaegse kunstmaterjali ja pealetrükiga.
Kahtlane tundub ka mütsimärk, kuigi infot valmistamisest üheksakümnendatel ei leidnud!
Kokardeid vorbiti, kas ka neid?
Tolmused ja määrdunud. Vajavad puhastamist".
Müüja perioodi ju ei määra.
Üheksakümnendate kaitseliitlane võis need tigeda naise eest pööningule küll peita..
Paraku on tegu jah kaasaegse kunstmaterjali ja pealetrükiga.
Kahtlane tundub ka mütsimärk, kuigi infot valmistamisest üheksakümnendatel ei leidnud!
Müüja tekst on igati JOKK. Samas eseme seisukorraks on märgitud "antiikne" ning kogu jutt ja viited pööninguleiule tekitavad tunde, et müüja katsub mõnele kogenematule neid esemeid serveerida, kui EW aegseid.ivalO kirjutas: Müüja perioodi ju ei määra.
Ei tunne kedagi, kes teaks kedagi ... jneivalO kirjutas:Kahtlane tundub ka mütsimärk, kuigi infot valmistamisest üheksakümnendatel ei leidnud!
Kuigi KL shrift on märgil üldlevinust selgelt erinev, arvan siiski, et kui selline stants oleks 90-ndatel kuskil valmis tehtud, oleks nood märgid olnud organisatsioonis suht levinud

- Parabellum
- Huviline
"Si vis pacem,para bellum."
See pole esimene laar, mida müüakse sama seltskonna poolt. Tõenäoliselt maapõuest hulgi leitud. Originaalsuses pole kahtlust. Hetkel on mingid jupid ka ebays müügil.
Est, ut dixi.