Kuum september 2012
Re: Kuum september...
Panen siis tagaküljest ka pildi.Tinast see kindlasti pole kuid pole ka pronks.Ka taolise kinnitusega pole netist leidnud.Mingi markeering sealt ikka paistab aga ei suuda välja lugeda midagi.Kellelt selle sain kinnitas küll et 100% ehtne kuigi tema käest liigub ka koopiaid mida ta alati ka ütleb kui see nii on.Aga eksimine on ka inimlik ja õnneks ei pidand tea mis suurt raha välja käima
Esimene pilt meenutas sellist tina tooni, seal antud lingil ütleb, et suht raske medal, kuna kindlaid parameetreid õigeks määramiseks ei ole.
Täna kodustasin sellise toreda linnukese. Kusjuures tuli ta välja mõned päevad tagasi Tallinnast, ühe maja keldrikorruselt.
Troopiline trapets on meie kliimas küll imelik!
Jah, kusjuures väga ilus - nagu uus!
Eriti tikand...

Üheltpoolt on riidel rooste jäljed, teiseltpoolt on tagakülje valge tikand lumivalge, just nagu eile masina alt tulnud...
Kas see asi nii hull ikka on, see tikand võib ju täitsa vana olla - see võib isegi eelmisest aastast pärit olla, rooste sama moodi! 

tonu kirjutas:Täna toodi mulle selline märk,pole mul aimugi mis ta võiks olla.Ehk harite rumalat vähe
Saast!
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Sihuke märk siis. Nüüd vaja ainult trööbatud must barett leida...
- Manused
-
- VabadussõjalasteBaretimärk.jpg (301.78 KiB) Vaadatud 911 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
1. jalaväerügemendi reservallohvitseride kursuse XXXIV lennu märk, valmistaja Osvald Kattenberg.
- Manused
-
- 1_rügement.JPG (52.15 KiB) Vaadatud 822 korda
foorum.rindeleht.ee
Hea leid! Sa kolmas, kellel see kollektsioonis!!!
Võib alati lahkesti pakkuda vanu märke, diplomeid, tunnistusi, fotosid jmt. 5092935
-
- Veteran
Loodan et kamraadid ei pahanda et viisnurga kotkaste vahele sättisin? Aga nii September sujus.
NB. loomilikult pildil kõik korrektne ja seaduslik.
NB. loomilikult pildil kõik korrektne ja seaduslik.
Väga vihane udukaigas!
Mina söön ikka kärbseid. Aga hea kolu sisse panna ja liivakarva puukasti polnud ka enne.
Mina söön ikka kärbseid. Aga hea kolu sisse panna ja liivakarva puukasti polnud ka enne.
-
- Veteran
No näed kuhu me siis jõudnud oleme. Mina sunnitud kastide pakkumiste puuduse tõttu igast mudru korjama. Kratimees tassib aga kaste koju. Ebaaus. 

Kas me sellist Eestit tahtsimegi?!