Kuum august 2012
Kuum august 2012
Natuke väsinud välimusega aga 100% ehtsad ja kodumaist päritolu välgumehe kraenurgad ...
- Manused
-
- nurgad.jpg (39.39 KiB) Vaadatud 896 korda
foorum.rindeleht.ee
Re: Kuum august ...
Ohoo! Väga viis! Kust kandist ja millistel asjaoludel lagedale tulid?uscha kirjutas:Natuke väsinud välimusega aga 100% ehtsad ja kodumaist päritolu välgumehe kraenurgad ...
Kui need paar kuuma päeva oleks peaaegu infarkti tekitanud, siis see pomm mis uscha lajatas, tekitaski. Väga pro leid!
Kui kodumaist päritolu, siis ehk ka mõne eesti mehe kantud? Räägi tausta kauscha kirjutas:Natuke väsinud välimusega aga 100% ehtsad ja kodumaist päritolu välgumehe kraenurgad ...

- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Panen paguni tärnist ka pildi.Mis aastate variant oli selline viisnurk pagunil 

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Väga sheff lennuväeleitnandi frentsh
minu arust see kupatus veel sõjaajast - või siis 40te lõpust 

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Eesti mehe kantud kindlasti aga erilist lugu kahjuks taga ei ole.funker kirjutas:Kui kodumaist päritolu, siis ehk ka mõne eesti mehe kantud?
foorum.rindeleht.ee
1954 tulid sellised, nagu neid vene aja lõpuni näha võis. Alguses raske metall, hiljem alumiinium.frits66 kirjutas:Panen paguni tärnist ka pildi.Mis aastate variant oli selline viisnurk pagunil
kui saaks pildi paguni tagaküljest, saaks ehk täpsemalt dateerida.
Kas pagunitel vvõi lõkmetel märki embleemidest ka on?
Ilusad nurgad!
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Kahtlen selles tärnide jutus - stagnaaja vene tärnid olid üpris erinevad neist siin piltidel.Ben kirjutas:1954 tulid sellised, nagu neid vene aja lõpuni näha võis. Alguses raske metall, hiljem alumiinium.frits66 kirjutas:Panen paguni tärnist ka pildi.Mis aastate variant oli selline viisnurk pagunil
kui saaks pildi paguni tagaküljest, saaks ehk täpsemalt dateerida.
Kas pagunitel vvõi lõkmetel märki embleemidest ka on?
Kas on kinnitavat viidet sellele tärnide väitele

eelpoolkirjutatuga ma mõtlesingi seda, et sellised tärnid nagu pildil olid kuni 1954.a-ni ja siis pärast kuni lõpuni need teistsugused.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Pagunitel ja lõkmetel jälgi pole et seal oleks lisaks miskit olnud.Paguneid maha ei saa seal nööri ja nööbiga kinnitus.
Aga pildi andis teha tagant
Aga pildi andis teha tagant

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Justament, need on esimest tüüpi nõukatärnid, mis kehtisid 1943-54...Ben kirjutas:eelpoolkirjutatuga ma mõtlesingi seda, et sellised tärnid nagu pildil olid kuni 1954.a-ni ja siis pärast kuni lõpuni need teistsugused.
Seega võib kogu kupatus ka sõjaaegne olla

Pagunid on viie nurgaga, nagu nad 1943.a kehtestati. Kes teab, millal täpselt viie nurgaga klapp-pagun venelastel kuuenurgaliseks muutus

1946