Müüa tääk!!

Osta, müü ja vaheta ...
Kasutaja avatar
Parabellum
Huviline

Re: Müüa tääk!!

Postitus Postitas Parabellum »

:D :D
Uhh,ma juba olin valmis terve pitsitäie (4cl) nisuõlut omale kurku valama ja valisin silmanurgast omale kohta,kus salaja kurbusest nutta,et naine ning laps ei näeks.Aga praegult on tunne,nagu oleks 5 cm pikemaks kasvanud...ei tea ainult,kas ka naine õhtul sellest aru saab.
Peaasi,et lõbus oleks ja nalja visataks !! :D
"Si vis pacem,para bellum."
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

Mulle tundub, et kõik asjalik on selles teemas nüüdseks ära öeldud - eelkõige siis peamine, mis tähendab, et kõnealuse täägi hinnaklass peaks olema suht klaar 8)

Paraleelselt on siis ka kasuahneid jangstereid haritud, proffide vahel mõtteid vahetatud, mõned foorumlased on niisama nallja saanud ja mõned isegi töötavate masside kaitseks sõna võtnud - no kõik peaks rahul olema :mrgreen:
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
punkriehitaja
Huviline

Postitus Postitas punkriehitaja »

tere, mis siis seatapu täägi lõplikuks hinnaks jääb......
Aryan
Kasutaja

Postitus Postitas Aryan »

Hind? Teen otsa lahti ja pakun 25.-eurikut.Parimat!
punkriehitaja
Huviline

tere, mina annan 32 eurikut ehk 500 kr. vanas rahas kogu kupatuse eest. mul hea teritatud täägiga notsusi teise ilma saata ida-virumaal.
Kasutaja avatar
ruusserg
Huviline

Postitus Postitas ruusserg »

Euroopa Liidu seadused ei luba loomi kodus tappa . Nii et trahv võib kordades suurem tulla täägi omahinnast .
balsac
Kasutaja

Postitus Postitas balsac »

No nii...Härrad täägiteadlased.Ei kujutanud ettegi,et minu arglik katse üritada müüa tääki sellise elava vastukaja leidis.Üritan siis homme teha paremad pildid.Teen need ikkagi ise,ei hakka seda kuhugi stuudiosse vedama :D Kui jätta välja see kergelt teritatud tera(minuarust) ja mitte klappivad numbrid siis kannatab mu tääk vabalt välja võrdluse täägiga mille pildid lisas Parabellum.Nahk on jah kuiv ja kare.Aga kindlasti mitte rabe.Täitsa vabalt võin seda murida ja rullida,ei mõrane ega rebene,õmblused perfektsed,niit ei hargne.Nahal ja käepidemel on valge värvi plekid,ilmselt on need kergelt eemaldatavad.Veetis see täägikene oma Nõukogude aja ahju peal.Mis käepidet puudutab siis...vblla ma lihtsalt ei tea nüansse, aga ära taotud ja kiibitud see pole kindlasti.Tupp on täiesti mõlgivaba,jah on natuke kriibitud/kraabitud,aga kindlasti mitte sügavalt,õrnad kriimud,küünega tabamatud.
Hinnast siis...ma tõesti ei teadnud et see k98 tääk peaaegu igal mehel olemas on.Arvasin tõesti,et mõnele "fännile" kulub see rohkem ära kui minule.Ja pm on ju nii et küsida või ju kõike...Otsest vajadust müüa pole,niiet odavalt ei anna.
minu au on truudus
punkriehitaja
Huviline

tere,ootame huviga komraadi-omaniku paremaid pilte ja hindamist. seatapp võib ka ära jääda ja kupatus teiste minu tääkide kõrvale end sättida.
Kasutaja avatar
Borja
Veteran

Postitus Postitas Borja »

No nii...Härrad täägiteadlased
...ära ironiseeri midagi - kogumine ongi täppisteadus :wink:
Üritan siis homme teha paremad pildid
...sellest oleksidki pidanud alustama :wink:
Kui jätta välja see kergelt teritatud tera(minuarust)
...hetkel täpselt nii ongi - s.t ainult "sinu arust" :wink:
Nahk on jah kuiv ja kare.Aga kindlasti mitte rabe.Täitsa vabalt võin seda murida ja rullida,ei mõrane ega rebene,õmblused perfektsed,niit ei hargne
...ütsin juba eespool, et võimalik on, et see nahk ongi rohkem väärt kui kogu su tääk koos tupega :wink:
Mis käepidet puudutab siis...vblla ma lihtsalt ei tea nüansse, aga ära taotud ja kiibitud see pole kindlasti.Tupp on täiesti mõlgivaba,jah on natuke kriibitud/kraabitud,aga kindlasti mitte sügavalt,õrnad kriimud,küünega tabamatud
...see, et sa nüansse ei tea, on kogu aeg selge olnud - aga mine tee lõpuks pildid ära, eks siis ole näha, mis on "õrnalt" ja mis on "sügavalt" :wink:
ma tõesti ei teadnud et see k98 tääk peaaegu igal mehel olemas on
...nüüd siis tead :wink:
Otsest vajadust müüa pole,niiet odavalt ei anna
...et see oli väike südametäiega tehtud ähvardus siia lõppu vä :roll:
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..

Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
balsac
Kasutaja

Kindlasti ei olnud see südametäiega tehtud hoiatus!!! See oli lihtsalt teadaanne :D
minu au on truudus
balsac
Kasutaja

minu au on truudus
Kasutaja avatar
funker
Veteran

Postitus Postitas funker »

balsac kirjutas:Kui jätta välja see kergelt teritatud tera(minuarust)
Seda on robustselt lausa käia peal lastud, näha ebaühtlastest jälgedest. "kergelt teritatud" termini alla läheks õrnalt luisuga lastud, sile ja ühtlane joon.

Pilt
Aryan
Kasutaja

Postitus Postitas Aryan »

balsac kirjutas:Otsest vajadust müüa pole,niiet odavalt ei anna
Hääd Jaani kõigilie!
Kas sa müüd või ei müü ei saa aru päris täpselt kui tahad teha turu-uuringut siis selle jaoks on teine rubriik.
Kui müüd siis mis oleks reaalne viimane hind millega ära annad muidu jäämegi/jäävad kõik arvama mis hind võiks olla.
Pakun 30.- eur koos nahaga ja 25.- eur ilma nahata,kuna on päris kõvasti rikutud tera ja nr ei klapi.

Parimat!
Viimati muutis Aryan, L Juun 23, 2012 6:46 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Parabellum
Huviline

Postitus Postitas Parabellum »

balsac kirjutas:...siis kannatab mu tääk vabalt välja võrdluse täägiga mille pildid lisas Parabellum
:D :D :D
Ilusat jaani kõigile!!
"Si vis pacem,para bellum."
punkriehitaja
Huviline

tere ja head jaaniõhtut komraadidele, minu hinnaks jääb ikka 32 euri koos nahaga.
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”