M: MG lint

Osta, müü ja vaheta ...
Üksik Hunt

Postitus Postitas Üksik Hunt »

Kas peaks siis rahaveo tellimisele mõtlema hakkama :D :D :D ?
kass
Veteran

Postitus Postitas kass »

Tjahh nende mg lintidega olnd....igasugu hindu. Lihtsalt on imestama pannud. Kunagi ma nagu neid üldse ei märganud kusagil. Aasta 6 tagasi nägin Rootsis müügil.... 100 kohalikku maksis. Pärast kahetsesin, et ei võtnud kuna tõepoolest Eestis mitte kusagi silma ei hakanud :roll: Ja siis Tartus Mauruse poes....700 kr :shock: No käige p....e! Aga nüüd Kurtnal kaks viimast korda ilusaid linte 50 eeku....no süda kohe lustib. Esimese korraga sai 4-5 tükki võetud..ka roostest vabad markeeringud peal ja kergelt õlitatud ka veel.
tõnuv
Huviline

Postitus Postitas tõnuv »

Kurtnas nägin kolleegi kilekotitäie lintidega, mil kestad ka sees.Hinda ei tea, millega ta need ostis.
Kasutaja avatar
ivalO
Moderaator

Postitus Postitas ivalO »

No mina olen saanud kolm viiekümnest juppi a- 125 eek lugu ja lätist sain viiekümnese 5 latiga.
tõnuv
Huviline

Postitus Postitas tõnuv »

Kes Kurtnani ei jaksa kannatada, siis lohutuseks ajutiselt pakkuda poolik lint.(25 kohta).Tagumine pool avaga lõpus. Hind 50.-eek+saatekulu. Veel MG lindikast:200.-eek.Ning täna 2 gaasimaskitorbikut.Üks pealt siniseks värvitud.Teine lühike roostes väljast.Hinnad 200.-eek/tk.
soadf
Veteran

Postitus Postitas soadf »

ma vöin ka pakkuda lindi lülisid mingi 200 tükki ,kes viitsib vöib kokku lappida.Hind kokku leppel vöi siis vahetaks millegi vastu.
Vasta

Mine “Ost & Müük/Buy & Sell”