Kena jakk! Kas see oli levinud, et välgumehed Wehrmachti frentšidega ringi müttasid või oli pigem sõja lõputeema ?
WH kuuel SS sümboolika kandmist praktiseeriti küll. Antud jakk olnud aga WH. Kana jälg hästi õrnalt rinnal näha. Varrukale nõidusin linnu ise peale. Seal märki sellest eelndevalt ees ei olnud.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Tegelt ma märkan nüüd, et moderaator Kass oleks võinud oma 6.juuli postitust siia tehes hoopis uue teema KUUM JUUNI avada - või kaua meil see mai siis kestab...
Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Borja kirjutas:Tegelt ma märkan nüüd, et moderaator Kass oleks võinud oma 6.juuli postitust siia tehes hoopis uue teema KUUM JUUNI avada - või kaua meil see mai siis kestab...
Mul kestab mai muidu novembrini. Vai vähemalt püüan uskuda nii. Jakk aga juba tont teab mis ajast. Ei viitsinus lihtsalt uut kuud alustada.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.