Väljakutse!
Mu kollektsioonist puudub veel VABADUSRIST! Siis oleks koos kõik aurahad, mida eesti mehed kandsid sõdade aegu, ei julgegi küsida, kas kellelgi on pakkuda, maksan õiglast hinda muidugi! Ohh!
Usha! Ehk sina, puudu veel ka Georgi IV ja Hando Ruusi Sksa märgist kullas ei hakka üldse unistamagi:) Aga step - by step!
Aga Tankirünnak, mis anti kogemata Narva mehele Ants Tederile, on ka teretulnud!
Kindral, sul ehk on?
Vabadusrist!
- Wiking-Estland
- Huviline
Vabadusrist!
Viimati muutis Wiking-Estland, T Juun 05, 2012 5:08 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: Vabdusrist!
Saada PS kasutajale aleks - usun, et tema käest saad VR'i.Wiking-Estland kirjutas:Mu kollektsioonist puudub veel VABADUSRIST!
Tankilahingu saad siit - https://www.osta.ee/saksa-tankirunnaku- ... 29393.htmlWiking-Estland kirjutas:Aga Tankirünnak, mis anti kogemata Narva mehele Ants Tederile, on ka teretulnud!
foorum.rindeleht.ee
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Võiksid oma kogu kollektsioonide all näiteks üles panna, see oleks kindlasti seninägematult võimas vaatepilt!Wiking-Estland kirjutas:
Mu kollektsioonist puudub veel VABADUSRIST! Siis oleks koos kõik aurahad, mida eesti mehed kandsid sõdade aegu
- Wiking-Estland
- Huviline
Ei pane ma üles midagi, see ikka tagasihoidlik, punamärke pole ühtegi ja Vladimireid ja Annasid jne. pole kah, lihtsalt väike heldimushoog:)
Aga Vabadusrist ja tankirünnak ja Georgi on siiski plaanis, siis on ka kõik pikemaks ajaks, kui just mõne rahapaja otsa ei komista
Aga Vabadusrist ja tankirünnak ja Georgi on siiski plaanis, siis on ka kõik pikemaks ajaks, kui just mõne rahapaja otsa ei komista

- Wiking-Estland
- Huviline
Tänud kõigile PS-de eest!
- Wiking-Estland
- Huviline
Kõigi sõdade aegu kõlab tõesti hästi, eks viski ja hiline öötund andis luuletaja sulepeale lendu ja indu