Kuum mai 2012
Re: Kuum mai ...
Kiiver vägev kui vasest siis tuletõrjuja ja umbes sellised saapad viskasin pääle vene kroonut suurde lõkkesse aga ega ma 100 prossa kindel ka pole et täpselt samad
Selgituseks et vene ohve saabas äärmiselt sarnane ja mina lihtsalt tahtsin mugavamat jalanõud ja ostsin selle poest

- eestileegion
- Huviline
Sellised on juba tükk aega mu unenägude keskseks osaks. Kui üle jäävad, anna teada.frits66 kirjutas:Tänane saak Türilt.Kõige muuga toodi ka päevavalgele sellised nr.45 säärikud.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Vaevalt et selliseid need korralik EW aegne töö .Järgmine nädal pidi tollest kandjast ka pilte tulema.
Mees ise saanud otsa häketse olnud tervise jama
Teeninud Tallinnas tema teenistuskäigust albumit otsitakse mulle järgmiseks nädalaks
Ja saapad seisid kapis tänini taldade järgi väga vähe teistega käidud.
Naljakas see et memm teadis kust telliti ja kes tegi
Tehtud Esnas ja kingsepp Liivarand.
Mees ise saanud otsa häketse olnud tervise jama

Teeninud Tallinnas tema teenistuskäigust albumit otsitakse mulle järgmiseks nädalaks
Ja saapad seisid kapis tänini taldade järgi väga vähe teistega käidud.
Naljakas see et memm teadis kust telliti ja kes tegi

Tehtud Esnas ja kingsepp Liivarand.
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Poleks uskund et saapa teema nii tõsine ,sry et vahepeal mõtetut ajasin aga tundus asi tuttav olema .
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Saapad see kraam mis endale meeldib.Olen ostnud aastaid saapaid kokku ja maha müünud endale pole ükski paar jalga läinud.
Ühed säärest kitsad teised numbrist väiksed.Need aga kui valatud ja jalga läevad kenasti.
Aga karta on et kaitseliitlane saab omale see paljajalu
Ühed säärest kitsad teised numbrist väiksed.Need aga kui valatud ja jalga läevad kenasti.
Aga karta on et kaitseliitlane saab omale see paljajalu

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Ja kratt ei mölise ega hakka vastu, kui hingamisepääval sääriku omale jalga tõmbad ja simmanile sätid.
Paar nädalat tagasi kukkus ühe talumaja esiku laelaudu lahti kangutades ühele kodanikule pähe selline Wabariigi aegne plekkpurk.
Siia teemasse kõlbab aga postitada sellepärast, et purki oli peidetud Eesti lipp.
Siia teemasse kõlbab aga postitada sellepärast, et purki oli peidetud Eesti lipp.
foorum.rindeleht.ee
"Ühelt kogujalt teisele" stiilis tehingu tulemusena minu omandusse hõudnud juubelimärk.
Ma pole küll eriline nõukogude atribuutika fänn, kuid sihukese ägeda vidina puhul teen meeleldi erandi.
Ma pole küll eriline nõukogude atribuutika fänn, kuid sihukese ägeda vidina puhul teen meeleldi erandi.
- Manused
-
- 25-aastat-korpust.jpg (688.65 KiB) Vaadatud 615 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Kena lipp purgis.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Igati lahe märk jah.A-ruudus kirjutas:"Ühelt kogujalt teisele" stiilis tehingu tulemusena minu omandusse hõudnud juubelimärk.
Peaks nagu olema korpusepoiste juubelimärgike, veel kaugest 1967st aastast aga samas - kui kenasti on raffusvärvid sisse põimitud

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Soomepoiste käisekilp, väiksem variant.
Koos kilbiga (tegelikult oli neid lausa 2) leiti ka sini-must-valge lindijupp. Päris tihti on fotodel näha, et soomepoistel on mõlemale varrukale õmmeldud Eesti rahvusvärvides ristkülikud. Arvasin, et tegu on eraldi embleemiga aga nüüd kui see lindijupp koos käisekilpidega leiti usun, et need ristkülikukujulised embleemid, mida fotodel näha on olnud ongi tegelikult lihtsalt samasugused lindiribad. Samuti tuli sama leiuga välja ka jupike Eesti Vabadusristi III liigi 2. järgu linti - III/2 on väga haruldane ja aumärki ennast ei õnnestu ilmselt kunagi leida ega osta, nii et tuleb vist rõõmu tunda ka sellest lindijupist.
Koos kilbiga (tegelikult oli neid lausa 2) leiti ka sini-must-valge lindijupp. Päris tihti on fotodel näha, et soomepoistel on mõlemale varrukale õmmeldud Eesti rahvusvärvides ristkülikud. Arvasin, et tegu on eraldi embleemiga aga nüüd kui see lindijupp koos käisekilpidega leiti usun, et need ristkülikukujulised embleemid, mida fotodel näha on olnud ongi tegelikult lihtsalt samasugused lindiribad. Samuti tuli sama leiuga välja ka jupike Eesti Vabadusristi III liigi 2. järgu linti - III/2 on väga haruldane ja aumärki ennast ei õnnestu ilmselt kunagi leida ega osta, nii et tuleb vist rõõmu tunda ka sellest lindijupist.
- Manused
-
- 32_1.jpg (55.66 KiB) Vaadatud 512 korda
foorum.rindeleht.ee
Teine on siis selline...uscha kirjutas:Soomepoiste käisekilp, väiksem variant... tegelikult oli neid lausa 2
...
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.