Dessant Naissaarele
Re: Dessant Naissaarele
Kas keegi sellel nädalavahetusel tuleks???
Ivalo,pane omale sobiv uus aeg paika,ilma Sinuta tulijaid pole!
- Parabellum
- Huviline
Palju siis sellel "vanal" kuupäeval minejaid oleks?Päris kolmekesi ka nagu ei viitsiks minna....
"Si vis pacem,para bellum."
No ära nüüd minu isikut ka nii määravaks säti.
Eelmisel aastal loksutati aeg paika päris pika varuga enne.
Kui minu arvamust keegi kuulda tahab siis pakuksin välja üldse suve lõpu, kui juba jopeaeg käes (hea maa alla ja betoonkolakate sisse ronida), samuti tüütuid putukaid vähem.
NB! Nädal tagasi oli ehitistes veetase päris arvestatav.
Eelmisel aastal loksutati aeg paika päris pika varuga enne.
Kui minu arvamust keegi kuulda tahab siis pakuksin välja üldse suve lõpu, kui juba jopeaeg käes (hea maa alla ja betoonkolakate sisse ronida), samuti tüütuid putukaid vähem.
NB! Nädal tagasi oli ehitistes veetase päris arvestatav.
Sätiks siis mineku augusti lõppu,kas nädal enne või pärast Valgas toimuvat suurüritust! Ivalo otsustab.
Aasta on möödunud...
Lähme juunis? Mõni L-P. Näiteks 16-17 juuni? Rataste ja telkidega?
Kas see vastab tõele, et telkimisalasid on Naissaarel ainult üks ja see asub kuskil sadama ligidal?
Lähme juunis? Mõni L-P. Näiteks 16-17 juuni? Rataste ja telkidega?
Kas see vastab tõele, et telkimisalasid on Naissaarel ainult üks ja see asub kuskil sadama ligidal?
16/17 juuni minule sobiks.
Ei tea, kas ratastega on mõtet minna - need vist rohkem tülinaks kui peab läbi võpsikute ehitiste juurde pressima.
Ivalo rääkis, et huvipakkuvad ehitised on kõik saare põhjarannikul ning et oleks mõttekas lasta meie seltskond sadamast kohe autokastis sinna kärutada ning siis järjest põhjakaldal olevaid ehitisi hakata uurima.
Ei tea, kas ratastega on mõtet minna - need vist rohkem tülinaks kui peab läbi võpsikute ehitiste juurde pressima.
Ivalo rääkis, et huvipakkuvad ehitised on kõik saare põhjarannikul ning et oleks mõttekas lasta meie seltskond sadamast kohe autokastis sinna kärutada ning siis järjest põhjakaldal olevaid ehitisi hakata uurima.
foorum.rindeleht.ee
No kui telgi ja rattaga minna siis ei sõltuks kogu üritus üldse mingitest kõrvalteguritest!
Laevaga saab rattad kohale kenaste. Iseasi nüüd, kas kõigil minna soovijatel selline liiklusvahend ka käepärast juhtub olema?
Põhjusmõtteliselt oleks mina sellise korraldusega päri.
Kuupäeva kohta ei oska hetkel veel kosta, aga juuni iseenesest sobiks.
Vaataks siis kõigepealt, palju rattamehi koguneks?
Otofoto, Uscha, Loco, Aivar ja mina, kes veel?
Jalamehed saaksid kasutada saarel leiduvat transporti, egas selle taha ka asi jääks.
Laevaga saab rattad kohale kenaste. Iseasi nüüd, kas kõigil minna soovijatel selline liiklusvahend ka käepärast juhtub olema?
Põhjusmõtteliselt oleks mina sellise korraldusega päri.
Kuupäeva kohta ei oska hetkel veel kosta, aga juuni iseenesest sobiks.
Vaataks siis kõigepealt, palju rattamehi koguneks?
Otofoto, Uscha, Loco, Aivar ja mina, kes veel?
Jalamehed saaksid kasutada saarel leiduvat transporti, egas selle taha ka asi jääks.
Viimati muutis ivalO, K Mai 16, 2012 11:39 am, muudetud 1 kord kokku.
- Parabellum
- Huviline
Iseenesest oleksin ka käsi tulema. Aga tallapressi vist ei viitsiks kaasa väga vedada,pigem kand ja varvas vanas headuses. Sünnipäev mul 14.juuni,nii-et hõrk metsakohin minupoolt. Uschale lükkan kaika kodarasse ja Otofotol lasen kummi tühjaks...
"Si vis pacem,para bellum."
Minule sobib,jalgratas on parim seal liikumiseks,jala liikudes ei jõua palju vaadata,eriti kui veel kahe päeva varustus ka kaasas.
Ratas oleks tõepoolest parim vahend saarel liikumiseks. Erilisi lootusi kohalikule autotranspordile ei maksa panna.
Samas ei ole jalgratas kohustuseks. Jalamehed saavad oma meeskonna kokku panna.
Seda muidugi juhul, kui soovijaid leidub.
Kaesin hinnakirja ka.
Edasi-tagasi ots on 25.- ja ratta vedu 5.-€ (ju mõlemad otsad sisse arvestatud)
Siit peaks iga huviline vajamineva info kätte saama.
http://naissaar.eu/majutus/
Samas ei ole jalgratas kohustuseks. Jalamehed saavad oma meeskonna kokku panna.
Seda muidugi juhul, kui soovijaid leidub.
Kaesin hinnakirja ka.
Edasi-tagasi ots on 25.- ja ratta vedu 5.-€ (ju mõlemad otsad sisse arvestatud)
Siit peaks iga huviline vajamineva info kätte saama.
http://naissaar.eu/majutus/
- freiwilliger
- Huviline
Nõrk koht ongi see, et saare põhjaosas legaalseid telkimis/lõkkeplatse ei ole. Kui võtta esmalt 3 matkarajast nn.militaarrada siis sadamast kuni miinitehaseni kulgeb esmalt loodusrada- keskrada, miinitehase tagant algab alles militaarrada. Loogiline oleks ju I päeva õhtuks mööda seda jõuda saare põhjatippu ning telkida ja II päeval mööda militaarrada alla tulla ning võtta ka läbikäimiseks lõunarada ehk kultuurirada ja sealt sadamasse tagasi. Muidu läheb hirmsaks kappamiseks, et militaarrada I päevaga läbi teha ja alla- sadama piirkonda telkima tulla. Olen ka seda teinud aga paljudeks militaarobjektideks siis aega lihtsalt ei jätku.
Mis puutub erinevatesse liikumisvõimalustesse siis mina eelistan Naissaarel ikkagi jalgsimatka. Rattaga mul ei meeldi pampe vedada ja autokastis sõites tunned ennast paksu saksa turistina.
Looduskeskuses ööbides kambaga oleks mõtekas võtta saunamaja, seal nii saun kui 10 ööbimiskohta. Sommide puhkemajaga suht ebameeldivad kogemused.
Mis puutub erinevatesse liikumisvõimalustesse siis mina eelistan Naissaarel ikkagi jalgsimatka. Rattaga mul ei meeldi pampe vedada ja autokastis sõites tunned ennast paksu saksa turistina.
Looduskeskuses ööbides kambaga oleks mõtekas võtta saunamaja, seal nii saun kui 10 ööbimiskohta. Sommide puhkemajaga suht ebameeldivad kogemused.
Nii, leidsin ka õige koha lõpux üles
Mulle sobib 16/17! Vokk on olemas, iseasi kas sellega tongis peaga lõpuni hakkama saab:) Vabalt võib ka jala(ilmselt kõige vahetum) või veoautoga, kuidas aga lahedam on. Kodinaid ei viitcix suurt vedada, pigem ikka käed taskus ja seljakotike hädavajalikuga selgas(mulks-mulks). ööbida võib vabalt ka majutuses. Kuidas üldsus otsustab nii ma heax kiidan!
terv,
erkki

terv,
erkki
Ostan/vahetan saksa kiivreid!
Juhin veelkord tähelepanu vahemaadele!
Aegna saarel sai jala visatud, saar paar kilomeetrit pikk ja lai, Naissaare mastaabid on hoopis teised.
Linnulennul on saar 8 km pikk ja 3,5 lai, teid mööda venivad vahemaad veel pikemaks.
Nagu juba ennist mainisin, kohalikule transpordile 100% panustada ei maksa.
16-17 juuni on seal kõrghooaeg ja keegi ei hakka oma krusaga ainult meid päeva läbi ringi vedama.
Vokk annaks mobiilsuse, asjad saab laagrisse maha jätta ja kaasa rabada ainult vajaminev söögi-joogikraam.
Majutus on individuaalne, kes tahab ööbib telgis, kes kämpingus või toas.
Aegna saarel sai jala visatud, saar paar kilomeetrit pikk ja lai, Naissaare mastaabid on hoopis teised.
Linnulennul on saar 8 km pikk ja 3,5 lai, teid mööda venivad vahemaad veel pikemaks.
Nagu juba ennist mainisin, kohalikule transpordile 100% panustada ei maksa.
16-17 juuni on seal kõrghooaeg ja keegi ei hakka oma krusaga ainult meid päeva läbi ringi vedama.
Vokk annaks mobiilsuse, asjad saab laagrisse maha jätta ja kaasa rabada ainult vajaminev söögi-joogikraam.
Majutus on individuaalne, kes tahab ööbib telgis, kes kämpingus või toas.
No siis vokk, ei tea küll kuidas need telgid ja kodinad selle külge riputada aga küllap saab hakkama. Vaevalt me suure pundi kokku saame seega on meid niigi vähe, siis peax ikka kõik ühes olema, mitte ühed velodega ühes kohas ja kand-varvas mehed teises!
Ostan/vahetan saksa kiivreid!