Kuum aprill 2012
Re: Kuum aprill ...
"Et tu, Uscha?"
ivalO kirjutas:"Et tu, Uscha?"

Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.
Võimas! Ühe kultuuri laagrite väravas oli silt et töö teeb vabaks, teise kultuuri näituste medalil, et tööuscha kirjutas:Tagant selline ...lukk kirjutas:Ehk pildistaksid tagumise külje ka üles?
võidab kõik...Ega ju eriti vahet polegi?

Germaaniast laekusid 1950. aastate Deutsche Volkspolizei kraetärnid.
Nüüd jälle üks samm rahvapolitseinik-krati komplekteerimise suunas astutud.
Nüüd jälle üks samm rahvapolitseinik-krati komplekteerimise suunas astutud.
- Manused
-
- DVP-kraetärnid.jpg (184.75 KiB) Vaadatud 470 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Palju sul sellel diameeter on ?uscha kirjutas:Tagant selline ...
Minu oma on tagant hoopis teistsugune, ka material on teine, tundub, et seal on kunagi nõel vms taga olnud. Markeeringud on Eesti Press, Tallinn ja E K

lukk kirjutas:Palju sul sellel diameeter on ?uscha kirjutas:Tagant selline ...
Minu oma on tagant hoopis teistsugune, ka material on teine, tundub, et seal on kunagi nõel vms taga olnud. Markeeringud on Eesti Press, Tallinn ja E K
Üks on hõbetatud pronksist massiivne lauamedal, teine aga pisike märgike.
EstoPress on valmistaja ja EK (Erich Kattenberg) kujundaja.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kaks täitsa vastandlikku asja tulid, just enne Kurtna laata... loodan, et nad omavahel kaklema ei pööra 
Üks on valminud Saksamaal firmas Ziemer & Sohne, teine aga siinsamas Maarjamaal, mida tõendab taha nõelaga kratsitud kirje "Jagala-59"...

Üks on valminud Saksamaal firmas Ziemer & Sohne, teine aga siinsamas Maarjamaal, mida tõendab taha nõelaga kratsitud kirje "Jagala-59"...

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Naljakuu lõpetuseks 1956. aastal (pea üheaegselt kohaliku armee asutamisega) valminud ida-saksa Feldmütze.
Kanda jõuti selliseid lodusid kuni 1965. aastani, mil need nõukogude stiilis karvamütside vastu välja vahetati.
Kanda jõuti selliseid lodusid kuni 1965. aastani, mil need nõukogude stiilis karvamütside vastu välja vahetati.
- Manused
-
- NVA-Feldmütze-1956.JPG (366.98 KiB) Vaadatud 319 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
-
- Veteran