Hajameelselt fotograafilt.
Sonides kutsealused
Re: Sonides Kaitseliit
Kaitseliiduga pistmist ei ole, pildil on väeteenistusse võetud kutsealused.
Meil selliste tegelaste tarbeks suisa eraldi teema.
- labidamees
- Veteran
Valgetes tennistes kutsealusel igatahes toolil istudes jalad maani ei ulatu.
Selle loogika järgi on keskmine mundrikandja puha sant- tal üks jalg normaalne, teine maani ei ulatu.labidamees kirjutas:Valgetes tennistes kutsealusel igatahes toolil istudes jalad maani ei ulatu.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Peaks Võru Taara kasarmute ees tehtud olema. Kaks allohvitseri ja keskel olev ohvitser on 8. üksik-jalaväepataljoni mehed. Foto peaks olema siis tehtud peale 1929. aastat, kui 8 ÜJP Taara kasarmusse kolis.
- labidamees
- Veteran
Esimeses reas parempoolsemal on jalg läbi lastud.Loogikaga pole siin midagi pistmist,lihtsalt väike tähelepanek. 

Just ament! Klikiarmees oligi selline kole komme, et äärmistel lasti teiste hirmuks põlved läbi. Iseäranis moodne oli menetleda nõnda just noori nekruteidlabidamees kirjutas:Esimeses reas parempoolsemal on jalg läbi lastud.

Seda küll, kirjutamise ajal mõtlesin muudele asjadele ja läks mööda. Pilt ise on tehtud peale riigipööret, ilmselt 1935. a. Võrus ja ühe soni all on mu vanaisa.ivalO kirjutas:Kaitseliiduga pistmist ei ole, pildil on väeteenistusse võetud kutsealused.
Millise soni all Sinu vanaisa on?Renewal kirjutas:ja ühe soni all on mu vanaisa.
Tagumine rida vasakult üheksas, eelduste kohaselt.
Tema? Saada mulle privaatsõnumiga oma e-mail, saadan pildi, kus samad mehed kõik juba vormis on, ehk leiad sealt ta ka üles.Renewal kirjutas:Tagumine rida vasakult üheksas, eelduste kohaselt.