osta.ee
Re: osta.ee
Paul Lill paistab olevat endine kandja.labidamees kirjutas:Müüja võiks kunagise omaniku nime ka avaldada.See lisaks oksjonile kõvasti vurtsu juurde.
- labidamees
- Veteran
Kui Lill siis esireas vasakult esimene

Mille alusel Sa seda väidad?General kirjutas:Paul Lill paistab olevat endine kandja.labidamees kirjutas:Müüja võiks kunagise omaniku nime ka avaldada.See lisaks oksjonile kõvasti vurtsu juurde.
Mnjaa!
Siin vist ei jäta Ühendemiraadid senistele pakkujatele ainsamatki šanssi!
Samas võite kõik julgesti pakkuda, igavikustate oma nimed tõsitegijate aujärjel.

Siin vist ei jäta Ühendemiraadid senistele pakkujatele ainsamatki šanssi!
Samas võite kõik julgesti pakkuda, igavikustate oma nimed tõsitegijate aujärjel.
- labidamees
- Veteran
Kaks nädalat veel lõpuni aega.Madistage aga,ma ostan lõpus ikkagi ära.Paningi juba auto müüki. 

- eestileegion
- Huviline
Mitte et ma paha pärast, aga tõepoolest, miks kallid kaasfoorumlased juba praegu pakkumistega alustavad? Pidagem ikka meeles, et võidab see, kelle pakkumine 13 päeva pärast kõrgeim on, mitte see, kes vahepeal edetabelit juhib. Pakute ju selleks, et ennast hiljem üle pakkuda nii...labidamees kirjutas:Kaks nädalat veel lõpuni aega.Madistage aga,ma ostan lõpus ikkagi ära.Paningi juba auto müüki.
Pakkujatele aga edu ja loodame, et komplekt jõuab ikka Õigetesse kätesse!
- labidamees
- Veteran
Ma tänan!eestileegion kirjutas:
Pakkujatele aga edu ja loodame, et komplekt jõuab ikka Õigetesse kätesse!

Mitte et ma kahtleks labidamehes, sooviks siiski teada, kellel on teemaarendaja arvates "Õiged käed"?eestileegion kirjutas: ja loodame, et komplekt jõuab ikka Õigetesse kätesse!
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- eestileegion
- Huviline
Vot Õiged kätega on need mehed, kes hoiavad säänse kraami kindlalt kodumaal ega peida kalli hinna eest soetatud rahvuslikku ajalootükki üksnes kodus klaasi all.Raudrist kirjutas:Mitte et ma kahtleks labidamehes, sooviks siiski teada, kellel on teemaarendaja arvates "Õiged käed"?eestileegion kirjutas: ja loodame, et komplekt jõuab ikka Õigetesse kätesse!

eestileegion kirjutas:Vot Õiged kätega on need mehed, kes hoiavad säänse kraami kindlalt kodumaal ega peida kalli hinna eest soetatud rahvuslikku ajalootükki üksnes kodus klaasi all.Raudrist kirjutas:Mitte et ma kahtleks labidamehes, sooviks siiski teada, kellel on teemaarendaja arvates "Õiged käed"?eestileegion kirjutas: ja loodame, et komplekt jõuab ikka Õigetesse kätesse!
Selge. Nad elagu!

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- labidamees
- Veteran
Siis mina loobun.Plaan oli munder kappi peita ja vahel harva kui kedagi nägemas pole,sellega peegli ees kindrali poose võtta.Las saab pealegi kõigi omaks.Veelkord elagu! 

- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Mina pretendeerin auto müügis,korter pandis

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Huvitav palju reaalselt selliste eseme hinnaks võib kujuneda?
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Täpselt niipalju kui kamraadidel sokis varuks on
Arvan et sinna kolme rubla alla jääb või veidi peale

Arvan et sinna kolme rubla alla jääb või veidi peale

Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.