http://www.osta.ee/24268691
NB! - kiire

Arvasin ise ka seda aga üks asi sealjuures häiris mind.kass kirjutas:Kas see pole mitte tavaline "blokaadnik"? Leningradi toode. Vähemliikuvam jah kui tavalised orgid.
Kas Sa ehk valesti ei ole tähele pannud?Borja kirjutas:Arvasin ise ka seda aga üks asi sealjuures häiris mind.
See "blokaadnik" on tegelt suht liikuv asi ja ma olen teda osta-s viimase paari aasta jooksul vist oma kolm korda juba näinud. Ja nagu ma tähele panin, on blokaadniku tera üks-ühele SVT-täägi teraga (-Tokarev). Selles osta kuulutuses oleva täägi tera erineb aga minu arust selgelt SVT omast ja siit ka minu küsimus - on ta ikka blokaadnik? Ja kui ei ole - mis ta siis on?
On ikka nallljamehi seal osta-s![]()
![]()
Arendaks teemat edasi - vb ei olnud neil "blokadnikutel" SVT tääkidega üldse mingit pistmist? Ja kui oli, siis miks ?Borja kirjutas:Krt - võib olla polnudki siis kõigi blokaadnikute terad SVT40-lt "laenatud"... See omakorda vihjab jälle sellele, et nende blokaadnikute tootjaid pidi olema rohkem kui üks (kes kasutasid vastavalt ka erinevaid noatoorikuid)
Selline link saadeti mulle WRFis:ppp kirjutas:On ju dokumentaalne tõestus, vaata minu eelnevat postitust!See ju ongi nüüd juba tükk aega "dokumentaalne tõestus", vähemalt sama tugev argument kui lätlaste jutt! Ja Kulinski raamatud on ja ei ole ka, teda huvitavad rohkem igasugused ekperimentaalsed ja ekskrementaalsed mudelid... aga tahad, usu lätlasi, tahad, uuri mujalt, näiteks vene WWII foorumis on mitu teemat nende tääkide kohta, enamuses küll samasugune "läti jutt" ilmselt aga ka mõningaid viiteid, küll aga ka tõesti segast värki ka. Mul on hea meel sellestki, et Sa enam seda SVT ümbertöötluseks ei pea, asi seegi!