Kukkus välja ajalehe vahelt...
- labidamees
- Veteran
Kukkus välja ajalehe vahelt...
Plaanis oma ennesõjaaegsete märkide kogu ja hõbeuur sinna tassida.Hinnad on vist päris ok?
Re: Kukkus välja ajalehe vahelt...
Taas see kelm liikvel. Ja paber kannatab kõike
Lenduri märk 200 eurot ja kogu kuuest märgist 800 eurot 

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
- labidamees
- Veteran
Ennesõjaaegsete müntide kogu 57.-eurot!Pildil näen 1926 aasta 5 margast..Tase! 

Selliseid pabereid pudeneb ajalehtede vahelt juba üheksakümnendate keskpaigast. "Kelm" on selliste kohta väga tagasihoidlik väljend. Rahahädas inimestega on kerge manipuleerida. Tuuridel on sõna otseses mõttes isegi löömaks läinud, kuna inimesed astusid vahele, kui tegelased üritasid vanatädilt EW kaitseväe pühendusega kuldkella mõnesaja krooni eest kätte saada. Viimane koht, kuhu üldse midagi pakkuma minna.
Saage tuttavaks: ANDRI HEIDMETS
- Manused
-
- 4320C5E3-808C-4E1F-940B-1F3ADB25C34D.jpg (10.43 KiB) Vaadatud 12888 korda
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Kadedaks teeb - haaret sellel "kogujal" igatahes onInfobaasi Eesti ordeniomanikest koostas vanavarakoguja 1988.-1989. aastal. 142 Eesti sotsialistliku töö kangelase kuldtähest on Heidmets kätte saanud 88 ning Eestis teadaolevast 2000 Lenini ordenist 1100.

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
No kelmiks ma teda nüüd küll ei nimetaks, talle on see puhtalt business. Osta võimalikult odavalt ja müüa võimalikult kallilt. Muidugi maksab ta ekstreemselt vähe ja selles mõttes on piinlik. Olen nalja mõttes mõned tema aastatetagused ostulehed alles hoidnud ja seal on ikka täielik huumor.
Aga ega meie, kogujadki ju mingeid hüperhindu maksma ei kipu, või mis? Või tahate öelda, et tahame maksta ja maksame asjade eest alati turuhinna või ainult nõksa alla selle?
Ega vist...
Enda kohta võin öelda, et antiigipoodides tingin mehiselt, inimeste käest ostes mitte eriti ja maksan enam vähem õiglast hinda. Aga mulle on see ka hobiks, mitte põhitööks.
Aga ega meie, kogujadki ju mingeid hüperhindu maksma ei kipu, või mis? Või tahate öelda, et tahame maksta ja maksame asjade eest alati turuhinna või ainult nõksa alla selle?
Ega vist...
Enda kohta võin öelda, et antiigipoodides tingin mehiselt, inimeste käest ostes mitte eriti ja maksan enam vähem õiglast hinda. Aga mulle on see ka hobiks, mitte põhitööks.
Nii on.tossom kirjutas: Muidugi maksab ta ekstreemselt vähe ja selles mõttes on piinlik.
Lisaks sulatab üles ordeneid

5223353
5223353
Tean seda sulatamisevärki jah. Aga tegemist ei ole selles vallas kindlasti pioneeriga. Mulle on räägitud, kuidas aastaid tagasi Venemaal ja Ukrainas vedeles kokkuostjate juures ämbrite viis näiteks Punatähe ja Isamaasõja ordeneid, millel oli email pealt ära pekstud ja ootasid sulatusahju saatmist. Medalitest ma ei räägigi. Seal oli kõike, MONDVOR ja kolme neediga Punatähed jne, kes sellele siis tähelepanu pööras! Ja kui palju on ümber sulatatud Lenini ordeneid... räägime küll, et oli 430 000 autasustamist, reaalselt on neist tänaseks päevaks järgi vast pooled? Mingi osa neist tagastati riigile peale omaniku surma, mingi osa konfiskeeriti, mingi osa on rännanud ahju.
Ja sellest ülessulatatud kraamist vorbitakse omakorda kõike seda, mille üle me arutleme teemas "originaal & koopia"tossom kirjutas:Tean seda sulatamisevärki jah. Aga tegemist ei ole selles vallas kindlasti pioneeriga. Mulle on räägitud, kuidas aastaid tagasi Venemaal ja Ukrainas vedeles kokkuostjate juures ämbrite viis näiteks Punatähe ja Isamaasõja ordeneid, millel oli email pealt ära pekstud ja ootasid sulatusahju saatmist. Medalitest ma ei räägigi. Seal oli kõike, MONDVOR ja kolme neediga Punatähed jne, kes sellele siis tähelepanu pööras! Ja kui palju on ümber sulatatud Lenini ordeneid... räägime küll, et oli 430 000 autasustamist, reaalselt on neist tänaseks päevaks järgi vast pooled? Mingi osa neist tagastati riigile peale omaniku surma, mingi osa konfiskeeriti, mingi osa on rännanud ahju.

Garrett ACE 250
Die Fahne Hoch!
Die Fahne Hoch!