Kuum jaanuar 2012
Kuum jaanuar 2012
Lembit Nugiseksile annetatud Soome Vabadusristi 4. järk, fotol on ta Wehrmacht´i vormis ja Sonderführer´i pagunitega, pildistatud 1942. aasta oktoobris.
- Manused
-
- nugiseks.JPG (81.73 KiB) Vaadatud 1356 korda
foorum.rindeleht.ee
- frits66
- Huviline
- Kontakt:
Re: Kuum jaanuar ...
Aasta alguse pisku 

- Manused
-
- 092760367e9bfe.jpg (164.88 KiB) Vaadatud 1306 korda
-
- 0927603771f367.jpg (124.59 KiB) Vaadatud 1306 korda
Mulle võib alati pakkuda Rakverega seotud postkaarte.
Soome medal võtab silma märjaks
Peab oma pildikasti ka jutti säädma ja möne klösu tegema

Peab oma pildikasti ka jutti säädma ja möne klösu tegema

Veel mõned eeskirjad.
Üleval vasakul "Mida rahvawäelane oma püssist peab teadma ja kuidas temaga ümberkäima" on välja antud Vabadussõja ajal, 1919. aastal.
Üleval vasakul "Mida rahvawäelane oma püssist peab teadma ja kuidas temaga ümberkäima" on välja antud Vabadussõja ajal, 1919. aastal.
foorum.rindeleht.ee
Jaanuarikuu tõi kolm kuube - 90-te alguse kaherealise politseiürbi (mis asjamees ja millises olukorras sellist imeelukat kanda võis?), nõukogude korravalvuri igapäevahõlsti ja EW sõjaväe M36.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
-
- Veteran
Kuna "lattu" enam ei mahu ,siis sisustuselementideks lastetuppa kaks kasti.
Liikuma pandud ja roostetamine peatatud ühel labidal.

Labidas on küll tase
,puuosa on kuskilt võetud doonor ? 

מוצר מדבקה חבר שעובד בחברה שמיבאים את המסך הנ'ל ממליץ בחום רב לא לגעת ?
Vaatasin ka ostas seda frentsi. Seda on vist ümber tehtud? Pane paremaid pilte.Mõmmi kirjutas:EW sõjaväe M36.
See-eest on kastid väga sümpaatsedPlönn kirjutas:Labidas on küll tase

Vahtisin ise samuti!LoCo kirjutas: Vaatasin ka ostas seda frentsi. Seda on vist ümber tehtud?

Mina arvan, et varrukaotsad ja alläär on lihtsalt viledaks kantud ja uuesti ära pööratud.
Muid ümbertegemise jälgi nagu ei tuvastanud.
Aga labidavarrel pole nagu muud miskit viga, kui veits lühke teine.
Rahvamasse hullutanud kuub siis sihukene. Ma ei kandideeri küll EW vorminduse ekspert-sekspert-asjatundja tiitlile, aga minu isikliku ja ülimalt subjektiivse arvamuse kohaselt on selle kuue tuunimine piirdunud ainult nööpide vahetamise ning õlakute ja kodanlik-natsionalistliku ohvitseri eraldusmärkide (hoolikalt silmitsedes on käisevappide ja nooremleitu paelte jäljed tuvastatavad) eemaldamisega.
Varrukatel küll mingisuguseid omavolilise lühendamise jälgi näha pole, pigem on siin tegemist mingisuguse tootmisalase anomaaliaga. Kui ma nüüd väga rängalt ei eksi, valmisid tollased ohvitserivormid individuaalõmblusena - seega pole raske ette kujutada, et teatud detailid võisid sõltuvalt kliendi soovist ja rätsepmeistri töövõtetest veidike varieeruda.
Varrukatel küll mingisuguseid omavolilise lühendamise jälgi näha pole, pigem on siin tegemist mingisuguse tootmisalase anomaaliaga. Kui ma nüüd väga rängalt ei eksi, valmisid tollased ohvitserivormid individuaalõmblusena - seega pole raske ette kujutada, et teatud detailid võisid sõltuvalt kliendi soovist ja rätsepmeistri töövõtetest veidike varieeruda.
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Teises kastis oli siis 900 tükki sütikuid 10 cm suitsugranaatidele - kammerhülsenladung - kh. ldg.?
Rinnatasku klapid tavapärasest ka kitsamad. Vooder muidu paistab õige olevat.
Paluks pakkuda kõike Vabadussõja, EW sõjaväe ja II M.s Punaarmeega seonduvat (eriti eestlased Punaarmees ja Lend-Lease temaatika). Otsin "Tartu" kolpa ja kotkast.