Sai siis asi ära tehtud.
Näha saab siit:
http://album.ee/album/573301/50295259
Vabadussõja ausammaste kogu
Re: Vabadussõja ausammaste kogu
Tubli töö 

Tänud!
Avastasin, et kiiruga olin unustanud veel mõned sambad üles laadida. Nii, et lisatud veel 17 samba postkaarti.
Avastasin, et kiiruga olin unustanud veel mõned sambad üles laadida. Nii, et lisatud veel 17 samba postkaarti.
Ilus kogu, eriti teeb rõõmu Türi seeria, milledest osasid pole ennem näinudki. Sellest http://album.ee/node/26167367/50295259 on minul versioon, mis muidu identne, vaid all servas olev kiri on minu omal asetatud vasakule serva. Osadel minu piltidel on taga Avelinius Tõnissoni tempel, aga küllap on need kõik tema tehtud fotod. Lisaks on mul pilt avamiselt, õieti rongkäigust, mis kiriku juurest suundub ausamba juurde (sammast ennast pildil pole), kiri pildil teatab: "Rongikäik sõdurite mälestusesamba avamise puhul 20. VII 1924" Kusagil on mul mõned pildid ka talvisest sambaasemest kuuekümnendate keskel, seal muidugi midagi peale samba all oleva astmiku muud näha pole.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
- Wiking-Estland
- Huviline
5+ kogu!:)
Mul on see rongkäigu pilt ka olemas, mis kiriku juurest alla tuleb, aga see on mul Türi kogu juures.
Ei leia aega tervet kogu läbi uurida, aga ehk saab lihtsamalt teada, kus asus sammas, millel põlvitav mees hoiab enda ees ankruga kilpi.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Torma.Raudrist kirjutas:Ei leia aega tervet kogu läbi uurida, aga ehk saab lihtsamalt teada, kus asus sammas, millel põlvitav mees hoiab enda ees ankruga kilpi.
Tänan!Kriuks kirjutas:Torma.Raudrist kirjutas:Ei leia aega tervet kogu läbi uurida, aga ehk saab lihtsamalt teada, kus asus sammas, millel põlvitav mees hoiab enda ees ankruga kilpi.
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353