Tere-tere!
Oskab keegi soovitada sõja-kaste kus oleks hää stiilselt hoiustada ja transportida õllepudeleid?
Malliks võiks võtta tänapäeva saku pudla. Ise olen mõelnud miinikohvritele, kaikakasti restid peaksid olema pudelite jaoks vist liiga pikad ja kitsad?
Kui kaste ette sööta mulle ei oska, siis ehk mõnda linki kust saaks täpseid mõõte sõjaaegsete kastide kohta! Sobima peaksid mõlema poole omad.
Aitäh!
Kastid ja pudelid
Re: Kastid ja pudelid
Häbi kohe lugeda, kastide lehekülg peaks juba igalühel seljaajus talletunud olema.
http://wehrmachts.kisten.free.fr/categories.htm
http://wehrmachts.kisten.free.fr/categories.htm
Eks ma siis tänan jah, ent konnasööjate keelt ma veel ei mõista, pealegi mõtlesin, et ehk keegi oskab oma kogemustest kiirelt pajatada. 

-
- Veteran
Veinipudelite hoidmine teada tuntud: http://wehrmachts.kisten.free.fr/panier_75mm_ig18.htm
Aga Prantsuse lehel kastide mõõdud ju täielikult olemas. Eks ikka ise peab mõtlema ,arvutama,vaevanägema.
Aga Prantsuse lehel kastide mõõdud ju täielikult olemas. Eks ikka ise peab mõtlema ,arvutama,vaevanägema.

endal olemas üks esimese vabariigi aegne õllekorv 20 pudelile.väga hea pudeleid hoida ja tõsta-sangad ka küljes.
Noo - näita ikka välja!sturman kirjutas:endal olemas üks esimese vabariigi aegne õllekorv 20 pudelile.väga hea pudeleid hoida ja tõsta-sangad ka küljes.
osta.ee-s hakkas eile silma üks Bliebernichti õllekast, tasub proovida sealset otsimootorit.
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
kahjuks pilti panna ei saa.läpakas uus ja ei ole veel selgeks saanud.poiss koju tuleb, siis proovib panna-ta rohkem arvutifänn,kui mina.vabandan.
Tere.
Kasutan klaastaara hoidmiseks selliseid kaste. Kast Naukseni/Naukschen mõisast. 1919. aastal kasutasid mõisa oma baasina Eesti sõdurid, kes olid Vabadussõjas Läti poolele appi tulnud. Arvatavasti ei käitunud nad eeskujulikult, sest on säilinud tollase mõisavalitseja ülestähendused mõisa kaotustest eestlaste käe läbi veebruarist kuni juunini 1919.
Toodi kaasa kaks pronksist lõvi mis hiljem paigaldati Valga soomusrongide kasarmu sissepääsu juurde. Ja kaks Naukscen kirjaga veinikasti nr 11 ja 13. Need kastid on minu käe läbi päästetud ajaloo prügimäele sattumisest. Muidugi oli kaasatoodud ja joodud kraami rohkem aga rohkemale pole peale sattunud.
Toomas.
Kasutan klaastaara hoidmiseks selliseid kaste. Kast Naukseni/Naukschen mõisast. 1919. aastal kasutasid mõisa oma baasina Eesti sõdurid, kes olid Vabadussõjas Läti poolele appi tulnud. Arvatavasti ei käitunud nad eeskujulikult, sest on säilinud tollase mõisavalitseja ülestähendused mõisa kaotustest eestlaste käe läbi veebruarist kuni juunini 1919.
Toodi kaasa kaks pronksist lõvi mis hiljem paigaldati Valga soomusrongide kasarmu sissepääsu juurde. Ja kaks Naukscen kirjaga veinikasti nr 11 ja 13. Need kastid on minu käe läbi päästetud ajaloo prügimäele sattumisest. Muidugi oli kaasatoodud ja joodud kraami rohkem aga rohkemale pole peale sattunud.
Toomas.