ohhoo!
super, kas kastreeritud?
Kuum november 2011
Re: Kuum november...
foorum.rindeleht.ee
Ei.uscha kirjutas:kas kastreeritud?
Veelgi vingem. Õnnitlused. Tore näha, kui õiged asjad jõuavad õigete inimeste kätte.Kriuks kirjutas:Ei.
No kurrat... Kriuksu pistoolale ei jõua minu oktoobrikuine "lõpupauk" küll ligilähedalegi, kuid näitan ikka ää.
DVP (Deutsche Volkspolizei) vormikuub viiekümnendate algusest, pluss ajastukohane taskulamp.
Põhimõtteliselt on tegemist kõige esimese ida-saksa vormiga; enne rõivastuse-varustuse üleriigilist standardiseerimist 1948. aasta lõpul valvasid nõukogude okupatsioonitsoonis korda kõikvõimalikes improviseeritud kostüümides (enamasti mingisugune segapuder tsiviilesemetest ning sõjaeelsest ja/või denatsifitseeritud 3. Reichi vormirõivastusest) tegelased.
DVP (Deutsche Volkspolizei) vormikuub viiekümnendate algusest, pluss ajastukohane taskulamp.
Põhimõtteliselt on tegemist kõige esimese ida-saksa vormiga; enne rõivastuse-varustuse üleriigilist standardiseerimist 1948. aasta lõpul valvasid nõukogude okupatsioonitsoonis korda kõikvõimalikes improviseeritud kostüümides (enamasti mingisugune segapuder tsiviilesemetest ning sõjaeelsest ja/või denatsifitseeritud 3. Reichi vormirõivastusest) tegelased.
- Manused
-
- DVP-Vormikuub.JPG (230.77 KiB) Vaadatud 490 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Õnnitlema ei hakka, kade pole, aga väga hea meel on, et sul selline relv on. Ühel päeval me kõik omame selliseid, sips tuleb ainult oodata.Jõudu Oberstgruppenführer. HH.
Mõmmi kirjutas:No kurrat... Kriuksu pistoolale ei jõua minu oktoobrikuine "lõpupauk" küll ligilähedalegi, kuid näitan ikka ää.
...et kui saad PPŠ ka juurde, võid kratti kujundama hakata

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Kriuks kirjutas:Ei.uscha kirjutas:kas kastreeritud?
Kuradi tujurikkuja.
Pidin ma siia üldse piiluma ...
valts94 kirjutas:Kuradi tujurikkuja.
Pidin ma siia ültse piiluma...

jagan igatsugu önnitlusi! üks 580 000-st. ilus. mis aasta?Kriuks kirjutas:Ehmatusega avastasin, et täna on kalendrikuu viimane päev ja laekunud kraam puhta esitletamata...
hää "püssivaht" http://www.milfoam.fi/barrel_cleaning_products.html
Meine Ehre heisst Treue http://sojavaramuuseum.ee/