Ei tea mida teha?
-
- Huviline
Ei tea mida teha?
Ma olen see lollakas,kes Vickersi leidis.Päris loll olin siis,kui ära deponeerisin. Kuna oli terve hulk inimesi ,kes tahtis asjaoludega kursis olla,siis nüüd tahaks valgustada.Aga ei tea,kas ikka tohib?.Ennevanasti ei jõudnud kuigi kaugele.Ei saagi aru miks siis?.Et mida siis arvate?.Kas ikka tasub alustada või mitte?.Poolikuid asju mulle ajada ei meeldi.
Re: Ei tea mida teha?
Valgusta ikka.
tahaks ikka järge kuulda,mis sellest jamast edasi sai.
Ilusa jutu vastu pole küll.
Nii palju kui on osapooli on erinevaid variante!
Toomas
Nii palju kui on osapooli on erinevaid variante!
Toomas
-
- Huviline
Ega midagi erilist vahepeal just toimunud ei ole.käib ikka veel ekspertiis.Ja aega neil seda teha veel on.Ega ma neid ka tagant ei kiirusta,sest kiirelt tehtud asjad pole kvaliteetsed
. Juristi hinnangul on asi mõnele hapuvõitu.Ilmselt tuleb ka vist kohtusse minna ja sinna ma ka lähen,kui vaja on. Aga enne ikka vaja ekspertiisiakt saada,kas relv toimetab või mitte
. Ilma kohtuta nad nüüd enam seda võõrandada ei saa. Aga hädad tulid ilmselt mingist muust asjast ja on vist selge kelle pikad kõrvad selle loo tagant paistavad.Mina tundsin hr.Meelis Kivi,kui väga mõistlikku meest.Aga vahepeal sai sellest mõistlikust mehest ühe liidu juht.Nimelt Eesti Sõjahaudade Liidu tegevjuht. Selle liidu loojatega ei ole mul kunagi sooje suhteid olnud. Mulle lihtsalt ei läinud kunagi peale inimesed,keda riik üleval pidas,lihtsalt selle pärast ,et nad olemas on.Ja minu sekkumise tõttu jäi see liit nii mõnestki miljonist ilma.Mida ma ka õigeks pidasin,sest selle raha eest ei tehtud midagi. Eks see ole seal veel nii mõnelgi meeles. Ja sellest,et Kivi seda liitu juhib pole ka nagu midagi.Keegi peab ju juhtima,seda enam,et tegemist pole rumala inimesega.Aga selle liiduA ja O on ka minu hea sõber Arnold.Ja siit mõelge ise edasi ......... . Lähiajal avaldan siin ka kogu kirjavahetuse instantsidega.Nii õppeotstarbelistel kaalutlustel.