Kuum september 2011
Re: Kuum september ...
Nõuderest on väga kena, kas jupid kõik küljes?
Täna laekus sihuke I. ilmasõja aegne USA (ohvitseri?) univorm.
Nüüd saab kohe Vabadussõja kratti meisterdama asuda.
Nüüd saab kohe Vabadussõja kratti meisterdama asuda.

- Manused
-
- MikihiireMunner.JPG (466.46 KiB) Vaadatud 520 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
-
- Veteran
Tsikkel tegija.
Enda naabruses mutil aidas ka mingi tsikkel(Amme jõgi).Sõber nägi ja väitis et komplektne ja üleni "rebase" all.
Kaks aastat olen pinda käinud et vähemalt korraks piltigi teha ,et millega tegu? Kuna põrandalaua virn ees ja põrandat pole tegema VEEL hakatut siis....
Kastikunni vastu ikka ei saa.
Enda viimased "saavutused" on 28cm "lehma" raam ja 8,8cm Flaki tuutu.

Kaks aastat olen pinda käinud et vähemalt korraks piltigi teha ,et millega tegu? Kuna põrandalaua virn ees ja põrandat pole tegema VEEL hakatut siis....

Kastikunni vastu ikka ei saa.

Enda viimased "saavutused" on 28cm "lehma" raam ja 8,8cm Flaki tuutu.
Viimati muutis uudishimulik, K Sept 14, 2011 9:11 pm, muudetud 1 kord kokku.
Mõmmi, kas sees on mingid sildid ka säilinud, enamasti on tootmisaasta ja kuu peal, kui maha pole pestud neid pabersilte.
Kuub paistab 1912 olevat. Miks arvad, et tegu ohvitseri riietusega?
Kuub paistab 1912 olevat. Miks arvad, et tegu ohvitseri riietusega?
Ainus silt peidab end sisetaskus ja on näha ühel alljärgneval pildil.ivalO kirjutas:Kkas sees on mingid sildid ka säilinud, enamasti on tootmisaasta ja kuu peal, kui maha pole pestud neid pabersilte.
Kuub paistab 1912 olevat, miks arvad, et tegu ohvitseri riietusega?
"Ohveteooria" tuleneb kummalgi varrukal laiutavast triibust, mille kohal oleks justkui mingisugune lint olnud.
Tolleaegse USA ohvitseri üheks auastmetunnuseks olid aga just nimelt varrukatele õmmeldud kuldsed paelad.
- Manused
-
- MikiVarrukas.JPG (284.44 KiB) Vaadatud 449 korda
-
- MikiSilt.JPG (277.01 KiB) Vaadatud 449 korda
...kõiki märke oleks nagu mingi ühe ja sama keemilise protseduuriga kunstlikult "vanutatud" - sealjuures ma ei välista, et odavamad orikad läbisid ühtse pildi saavutamiseks koos koopiatega sama protseduuriivalO kirjutas:Kas mitte kogu see märgendus pole Krimmi silmamoondajate kübaratrikk?

All vasakul olev "rüütlirist" iseloomustab juba piisavalt hästi selle märginduse väärtust

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Mina pidasin seda läbiõmbluseks ja liigitasin kuue mudeliks 1912!Mõmmi kirjutas:
"Ohveteooria" tuleneb kummalgi varrukal laiutavast triibust
Aga seljuhul on hoopis midagi muud, kui kaugel on käise allosas olev õmblus?
Otsapidi vastu voodrit - teisisõnu väljastpoolt nähtav horisontaalne käiseõmblus puudub.ivalO kirjutas:Kui kaugel on käise allosas olev õmblus?
Ilmselt on ikkagi tegemist ohve univormiga; kõikidel guugeldades leitud eksemplaridel on samasuguse konstruiga varrukad, siledast kangast ja aukudeta kraest rääkimata.
- Manused
-
- MikihiireVarrukaots.JPG (407.02 KiB) Vaadatud 346 korda
sõrmus 

LoCo kirjutas:sõrmus
Ega see ometi vana asi pole?
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Võiks ju olla?Raudrist kirjutas:Ega see ometi vana asi pole?LoCo kirjutas:sõrmus![]()

Valatud proovimärkidega? Või mulle tundub?LoCo kirjutas:Võiks ju olla?Raudrist kirjutas:Ega see ometi vana asi pole?LoCo kirjutas:sõrmus![]()
PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Nädalavahetusel vist kohtume? Võtan kaasa. Saad oma silmaga üle vaadata.Raudrist kirjutas:Valatud proovimärkidega? Või mulle tundub?LoCo kirjutas:Võiks ju olla?Raudrist kirjutas:Ega see ometi vana asi pole?LoCo kirjutas:sõrmus![]()
Borja kirjutas:...kõiki märke oleks nagu mingi ühe ja sama keemilise protseduuriga kunstlikult "vanutatud" - sealjuures ma ei välista, et odavamad orikad läbisid ühtse pildi saavutamiseks koos koopiatega sama protseduuriivalO kirjutas:Kas mitte kogu see märgendus pole Krimmi silmamoondajate kübaratrikk?![]()
All vasakul olev "rüütlirist" iseloomustab juba piisavalt hästi selle märginduse väärtust
Nõus

5223353
5223353
LoCo kirjutas:Nädalavahetusel vist kohtume? Võtan kaasa. Saad oma silmaga üle vaadata.Raudrist kirjutas:Valatud proovimärkidega? Või mulle tundub?LoCo kirjutas:Võiks ju olla?Raudrist kirjutas:Ega see ometi vana asi pole?LoCo kirjutas:sõrmus![]()
OK. Mul küll ühtegi sellist pole, aga piltide järgi tundub, et teostus ei klapi.
5223353
5223353