Kunagine kasutaja Vitmann

Siin võib arutada teemadel, mis ei puutu üldse sõdade valdkonda ...
Vasta
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Kunagine kasutaja Vitmann

Postitus Postitas divine »

vitmann

Sellenimeline kasutaja liitus 4 aasta eest, tegi kaks postitust ( http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpB ... ann#p27705 ) ja peale seda pole näole andnud. Kas keegi oskaks juhatada selle isiku koordinaate, privas näiteks?

Mingit hämarat tagamõtet mul pole, lihtsalt tahaks paari eseme kohta (tema piltidel) temalt küsida :)
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
pren.ska
Huviline

Re: Kunagine kasutaja Vitmann

Postitus Postitas pren.ska »

Kas ta ei ole mitte idanaaber, kes meie keelt ei valdagi. Klõpsa pildi teavet... Liiga rikkalik kogu nii noore mehe jaoks, meie maa niipalju välja ei anna. Seal vast ladudest leiab üllatusi.
Kasutaja avatar
Parabellum
Huviline

Postitus Postitas Parabellum »

Kogu ju midagi ülemõistuse ei ole,samuti ka pannal viitab maarjamaa kasuks.Noorusega ei ole ka midagi peale hakata,äkki jätkab kellegi alustatut?Samas Aadu raamatu pildil tõesti paistab pakend,kus kirjas weebikas lõpuga .ru .
"Si vis pacem,para bellum."
Kasutaja avatar
divine
Veteran

Postitus Postitas divine »

Ma sellele .ru-le väga ei kleepuks. Pildid tal üles laetud ka radikal.ru (photobucketi analoog) albumisse, aga seda kasutavad paljud siinmail. Samuti ei pruugi modellirollis olla üldse asjade omanik ise. Sibula ja kalana mõjuvad mulle piltidel näha olev kookospudel (tähelepanu pöörata rihmadele, mis tavapärasest erinevad aukude ja tavalise pandla poolest!) ja kollane bensupudel, kui kellelgi juhtub selliseid olema, tohib neist mulle teada anda, loeks kohe otsingud lõppenuks 8)
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Vasta

Mine “Kõrts/Pub”