Küsimus foorumi seadete kohta
Küsimus foorumi seadete kohta
Mul eilsest saati sõnumiboksis "Väljaminevate sõnumite" all kaks sõnumit kinni. Täna üritasin veel ühte saata, see jäi ka sinna kinni. Kustutasin "Saadetud sõnumitest" ühe suure portsu igaks juhuks ära, aga ikka eelmainitud kirjad ära läinud pole. Samas kui sissetulevate kirjade boks täitus, siis tuli kohe automaatne hoiatus, et pean ruumi tegema ja seejärel ootel olevad kirjad vabastama, et need mulle laekuksid. Kuidas lahendada täbar olukord, nendest kinni olevatest kirjadest sõltuvad elud?
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Re: Küsimus foorumi seadete kohta
Ehk pole lihtsalt kasutajad, kellele Sa sõnumid saatsid vahepeal foorumis käinud ja neid lugenud?
Või siis äkki on neil sissetulnud sõnumite kaust täis?
Saada mulle üks PS ja vaatame, kas tuleb läbi või mitte.
Või siis äkki on neil sissetulnud sõnumite kaust täis?
Saada mulle üks PS ja vaatame, kas tuleb läbi või mitte.
foorum.rindeleht.ee
Divine, sõnumid ongi niikaua väljaminevate kaustas, kuni vastuvõtja isik pole neid lugenud. Kui ta on kirja lahti teinud ja lugenud, liigub kiri automaatselt saadetud sõnumite kausta.
Ahaa, no siis on asi selge! Osadele kirjadele olen vahepeal juba vastusedki saanud, nüüd ainult üks kiri ootel. Loodetavasti Plekkpea ka satub siia kanti 

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)