Väga vinge. Palju sul neid komplekte on, kus kõigil ühine markeering?divine kirjutas:Maikuu algas varase all-matchiga
Divinity ;)
Re: Divinity ;)
Ei ole lugenud, hetkel meenub kohe ilus daatumiterivi 34, 35, 36, 37.funker kirjutas:Väga vinge. Palju sul neid komplekte on, kus kõigil ühine markeering?divine kirjutas:Maikuu algas varase all-matchiga
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Re:
Tuli välja, et neid galvaniseeritud raudpudeleid toodeti ühes Hollandi vangilaagris, WAF-i vahendusel viimastel päevadel kohe hunnikute kaupa kraami nähadivine kirjutas: Vasakpoolne kääbus on samuti mu jaoks uudne vaatepilt, läigib nigu maiteamis! Parempoolne harilikus mõõdus pudel kõrval puhtalt võrdluseks:
![]()
- Manused
-
- (&hollandivanglatöö.jpg (23.47 KiB) Vaadatud 709 korda
"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Omaaegsetele kahtlejatele lisaks üks tore padrunitasku sama markeeringuga: http://www.stinch.com/militaria/k98_pouch_eg34.shtmlfunker kirjutas:DRP tähendab veel ka sellist asja nagu Deutsches Reichs Patentdivine kirjutas:Kamraad Uscha käest pudenenud varane välipudel oma kaunite markeeringutega sai kah lahenduse: DRP olla Deutsche Reichspost ja Brm ilmselt viitab Bremenile.
...ja kuna või putru ei riku siis üks joogitops veel:
DRP Ldsht - "Deutsche Reichspost Landshut"
DRP Ldsht - "Deutsche Reichspost Landshut"
Ka kaasfoorumlaste hulgas on lahke südamega inimesi, kes ei põlga paljuks kaupa teha
Vasakpoolsel topsil mürsukild siiani külges, parempoolse teevad tähelepanuväärseks kolm värvikihti: sünnilt hall, noorukieas roheline ja enne surma koguni mustaks võõbatud.

Seni seis niruvõitu
Silmapiiril on küll mõned vinged isendid, aga finantskrahhi vältimiseks olen piirdunud esialgu sõjainvaliididega. Tagumise vasakpoolse armagedoni eest olen tänulik kaasfoorumlane Fausti vanaisale 

Kahel eelmises postituses oleval holokaustiohvril on peal imelikud markeeringud. CFL240 kohta on avaldatud arglikku arvamust, et number 2 näol võib olla tegemist kuuga (veebruar), milles ma väga sügavalt kahtlen. Teisel pudelil on tehasemarkeeringust teisel pool kaela L.P.D. Üheski saksa militaarlühendite nimistust, mida puurisin, säärast looma pole! 

- labidamees
- Veteran
Midagi invasõpradele.
RZM markeering jest? Siis mulle!
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Dotsent Plekkpea, kuhu on jäänud üks teatud pudeli ümbriskott? Palun täita viisaastakuplaan ennaktempos!
Kurtnas, Kurtnas, enne ju es treffa.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Oleksin tänamatu ja lausloll, kui tänase laadaga rahul poleks. Läksin ennekõike lahingus köndistatud joogitopside jahile ja ei pidanud pettuma. Lisaks üks katelokiräbal, agoonia-aegne pudeli ümbrisriie, ilmselt ainuke ja eestlasele nimega Martin Eeland kuulunud TAV-i välipudel (detailsemaid pilte siit: http://www.wehrmacht.pri.ee/foorum/phpB ... 9&start=15 ) ning Muhust terve pakina leitud kabuur, mis väidetavalt olla FN/Browningu oma I Ilmasõja päevilt (nööbil kiri Equipements Militaires; II MS aegne 9mm High-Power istub sisse küll, aga mitte väga valatult).
Tänuavaldused ja sügavad kummardused minu poolt tandemile Labidamees-Grahv ja Plekkpeale
Tänuavaldused ja sügavad kummardused minu poolt tandemile Labidamees-Grahv ja Plekkpeale

Nööbi ja kirja järgi sellel paneksin mina diagnoosi - prantslane!
Perioodi määramisega olge ka ettevaatlikud!
Belgia legendaarsel relvatehasel kõik kirjad samuti krookskeelsedivalO kirjutas:Nööbi ja kirja järgi sellel paneksin mina diagnoosi - prantslane!