Kuum mai 2011
-
- Veteran
-
- Veteran
-
- Veteran
Re: Kuum mai ...
K98 puhastuskomplekt.Krutsifiksist allpool olev jubin? Kirje peal peale kõike muule MG34.
Lisandus veel üks kena tsaariaegne autasu - Püha Anna 2. järgu orden Mõõkadega.
100% kindel ei saa olla aga suure tõenäosusega kuulus samale sõjardile, kelle Stanislavi 2. järgu ma mõned nädalad tagasi foorumisse postitasin.
Kahjuks ei ole teada omaniku nimi, keda selle (nende) aumärkidega autasustati.
100% kindel ei saa olla aga suure tõenäosusega kuulus samale sõjardile, kelle Stanislavi 2. järgu ma mõned nädalad tagasi foorumisse postitasin.
Kahjuks ei ole teada omaniku nimi, keda selle (nende) aumärkidega autasustati.
foorum.rindeleht.ee
Kolm on kohtu seadus - aprilli keskel tuli Stanislavi 2. järk, mõned päevad tagasi Anna 2. järk ja nüüd Stanislavi 3. järk.
Täna saadud orden on leitud mitukümmend aastat tagasi Tallinnast, kahjuks ei ole teada algne omanik.
Täna saadud orden on leitud mitukümmend aastat tagasi Tallinnast, kahjuks ei ole teada algne omanik.
foorum.rindeleht.ee
Iluduse poolest on isakese aegseile aurahadele raske võrdset vastast leida 

"Maakri ja Kuke nurgal puumajas elasid kaks õde litsi, väga soojad mälestused." (tundmatu klassik, 2013)
Samad sõnad.
Üldmulje on tõesti väga ilus aga lähedalt uurides on detailid ja üldine kooste väga lohakalt teostatud. Samas need viimastel nädalatel saadud ordenid on kõik hierarhias suhteliselt madalal kohal ja neid vorbiti massiliselt, kõrgemate järkudega ning ordenite hierarhia kõrgemate ordenitega seda probleemi ilmselt ei olnud. Teine asi on muidugi veel see, et kõik kolm ordenit on valmistatud 1916-1917 aastatel, 19. sajandi lõpul ja 20. sajandi alguses valmistatud Stanislavi'de ja Anna'de madalamad järgud olid ka kvaliteetsemalt valmistatud.
Lisan ka ühe grupipildi, kus kõik viimaste nädalate ordenid korraga peal
Lisan ka ühe grupipildi, kus kõik viimaste nädalate ordenid korraga peal

foorum.rindeleht.ee
divine kirjutas:Iluduse poolest on isakese aegseile aurahadele raske võrdset vastast leida
Maitse asi, aga minu arvates väga ekslik arvamine

Ja selle perioodi autasude tehniline teostus on tõesti äärmiselt kehv

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
uscha kirjutas:...lisan ka ühe grupipildi, kus kõik viimaste nädalate ordenid korraga peal
Vägev pilt - mõtsingi just paluda sellise ülespanekut aga uscha jõudis ette

Otsin Tallinn ARSENAL-i varianti Mossini täägist..
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Võib pakkuda kõiki eksootilisi tääke...
Mõned päevad tagasi Kadriorust leitud katelok ja samale sõdurile kuulunud k98 puhastuskomplekt.
Katelokil tehasemarkeering "MKL43" ja sõduri nimi "ARNO" - tundub, et rihm on seal ümber olnud 1944. aasta sügisest saati ja mina ei hakanud seda ka ära võtma.
Puhastuskomplektil ka huvitav markeering, mida mina siiani kohanud ei olnud - "Ky1939" ja lusikal "Ky1940".
Katelokil tehasemarkeering "MKL43" ja sõduri nimi "ARNO" - tundub, et rihm on seal ümber olnud 1944. aasta sügisest saati ja mina ei hakanud seda ka ära võtma.
Puhastuskomplektil ka huvitav markeering, mida mina siiani kohanud ei olnud - "Ky1939" ja lusikal "Ky1940".
- Manused
-
- katelok_1.JPG (56.43 KiB) Vaadatud 538 korda
-
- katelok_2.JPG (56.86 KiB) Vaadatud 538 korda
-
- k98_1.JPG (36.92 KiB) Vaadatud 538 korda
-
- k98_2.JPG (60.48 KiB) Vaadatud 538 korda
-
- k98_3.JPG (53.72 KiB) Vaadatud 538 korda
foorum.rindeleht.ee
Ky markeeringust on WaF's üks thread. Arvamus oli, et see on tootja lühend või logo.uscha kirjutas:Puhastuskomplektil ka huvitav markeering, mida mina siiani kohanud ei olnud - "Ky1939" ja lusikal "Ky1940".
http://www.wehrmacht-awards.com/forums/ ... p?t=192473
- Parabellum
- Huviline
Asi selgem, tänud!funker kirjutas:Ky markeeringust on WaF's üks thread. Arvamus oli, et see on tootja lühend või logo.
foorum.rindeleht.ee
Keegi meistrimees on endale uhke sõrmuse valmis teinud. Sõrmusel on Kuperjanovi ÜJP kraemärk, mis oli ametlikult kasutusel 1924-26.a.