Viktoriin!
+++
Suomi ikka, Suomi.Lipp ju lausa äratuntav.Mõtlesin, et kui venelased oleks saanud oma kätte soome tanki, kas oleks värvinud punaseks??? Koos sirbi ja vasara piltidega.Oleks olnud vägev kamo.....
Kamraad Kriuks, palun jätkata!
Kamraad Kriuks, palun jätkata!
ajalugu, ajalugu ja ajalugu...
...
Eks see põhiline poliitiline politsei oligi....
Päris lai tööpõld-spioonidega,kommunistidega,reaktsiooniliste emigrantidega......ja kuni postikontrollini välja.....
Miski aega oli eesotsas J.Ennok
Päris lai tööpõld-spioonidega,kommunistidega,reaktsiooniliste emigrantidega......ja kuni postikontrollini välja.....
Miski aega oli eesotsas J.Ennok
Kamraad Kortik kirjutas : Miski aega oli eesotsas J.Ennok
Kortik'ul täitsa õigus
. Ja asetäitja ( hilisem osakonnaülem ) oli tal tuntud imemees Ervin Viks. Paluks kamraad Kortik'ul jätkata.... 
Kortik'ul täitsa õigus

Viimati muutis mp40, R Mär 24, 2006 9:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
Põhimõtteliselt olen oma pojaga
. Kuid punkt ikkagi kamraad kortikule...
nõus aga mina olen aru saanud, et vennikesed tegutsesid Wannsee protokolli valguses peamiselt "juudiküsimusega"Kamraad Kortik kirjutas : Miski aega oli eesotsas J.Ennok
Kortik'ul täitsa õigus . Ja asetäitja ( hilisem osakonnaülem ) oli tal tuntud imemees Ervin Viks. Paluks kamraad Kortik'ul jätkata....

???
Saksa okupatsiooni ajal Eestis toimisid-tegutsesid ühed sellised "kurjad" komisjonid, kes tegid Saksa Julgeolekupolitseile ettepanekuid, kuidas ühe, või teise vahialusega toimida.....
Kuidas neid komisjone nimetati???
Kuidas neid komisjone nimetati???
Annan järje üle
Annan järje üle.Pärast tänaöist kurba uudist, pole isu viktoriinitada.
Õige vastus oleks olnud: "Karistusi projekteeriv komisjon"
Järg vaba.Kes viitsib, see küsib.......
Õige vastus oleks olnud: "Karistusi projekteeriv komisjon"
Järg vaba.Kes viitsib, see küsib.......