Kuum veebruar 2011
Re: Kuum veebruar ...
Betooni tänava Kuusakoskis on aknalaual üks peeker, krt hetkel ei meenu( kaks püssi risti märklaual) , mis märgiga.
10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Tegu võiks olla Laskur Liidugaplekkpea kirjutas:Betooni tänava Kuusakoskis on aknalaual üks peeker, krt hetkel ei meenu( kaks püssi risti märklaual) , mis märgiga.
Täna olnud õudne liiklusummik Betooni tänaval.
ivalO kirjutas:Täna olnud õudne liiklusummik Betooni tänaval.

PALUN PAKKUDA EW JA TSAARI-VENE MÄRKE , MEDALEID , VORMIELEMENTE , POSTKAARTE , FOTOSID, DOKUMENTE JA MUUD.
5223353
5223353
Üldiselt seal väga ei müüda neid asju, mis aknalauale pandud. See on vähemal minu kogemus.plekkpea kirjutas:Betooni tänava Kuusakoskis on aknalaual üks peeker, krt hetkel ei meenu( kaks püssi risti märklaual) , mis märgiga.
See Sulle ju päevasel ajal üsna lähedal, hüppa läbiLoCo kirjutas:Üldiselt seal väga ei müüda neid asju, mis aknalauale pandud. See on vähemal minu kogemus.

Maakaardid,dokumendid, tuletornid, meri ja laevandus.
Jah, 1,5 km, eks tuleb läbi hüpata.ormsö kirjutas:See Sulle ju päevasel ajal üsna lähedal, hüppa läbiLoCo kirjutas:Üldiselt seal väga ei müüda neid asju, mis aknalauale pandud. See on vähemal minu kogemus.Ma eelmine suvi, sain sealt vihje peale, 2 meremiini kesta ära räägitud.
Varsti selgub tõde! 

10 ploomi=3 õuna, 1pirn. 6 ploomi, 1 õun= 1 pirn. Mitu ploomi kaalub 1 pirn?
Ei olnud seal enam seda eset. Muud vana kola oli küll. Pleku rääkis tel. teel et nägi seda seal ka üsna ammu.plekkpea kirjutas:Varsti selgub tõde!
Veidike eksootikat kah - minu valdusesse jõudis täna sihuke sõjaeelne Jaapani ohvitseri sirmik. 

- Manused
-
- JapsiOhve.JPG (345.1 KiB) Vaadatud 355 korda
Mulle võite alati väärtusetut ida-saksa kraami pakkuda.
Jõudis minuni selline terariist( Vasakul ). Võrdluseks üks tervik pistoda ka.
Ega kellegil käepidet üle ei ole ?
Ega kellegil käepidet üle ei ole ?

1935. aasta Kaitseliidu vormi juurde kuuluv müts (märgid lisasin ise).
Nüüd vaja veel sama vormi juurde kuuluvaid pükse ja siis oleks KL Tallinna maleva malevlane koos.
Nüüd vaja veel sama vormi juurde kuuluvaid pükse ja siis oleks KL Tallinna maleva malevlane koos.
- Manused
-
- kl_m_1.JPG (134.22 KiB) Vaadatud 401 korda
-
- kl_m_2.JPG (111.42 KiB) Vaadatud 401 korda
-
- kl_m_3.JPG (148.74 KiB) Vaadatud 401 korda
-
- kl_m_4.JPG (103.41 KiB) Vaadatud 401 korda
foorum.rindeleht.ee